04/15/13 11:43
(http://socialevo.net/)

Горещо от БГ хостинг пазара: ICN.bg придоби Hostsean.bg

ICN

Горещо от БГ хостинг пазара: ICN.bg придоби Hostsean.bg

Придобиването е част от дългосрочна стратегия на компанията за разширяване на дейността в страната и чужбина

Технологичният лидер на хостинг пазара в България ICN.bg (Интернет Корпорейтед Нетуъркс ЕООД) придоби Hostsean.bg (Хостсийн ЕООД) и всички потребители ще бъдат прехвърлени, без да бъдат нарушени или променени условията на техните договори.

 „Придобиването е част от внимателно планирана дългосрочна стратегия на ICN.bg, целяща разширяване на дейността ни в страната и чужбина”,

сподели Юлиян Бориславов, основател и управител на компанията.

„Това разширяване няма да е само под формата на увеличаване на броя на потребителите. Всички наши клиенти, в това число и клиентите, които ще бъдат прехвърлени към нас вследствие на придобиването, могат да разчитат също така на значително разширяване на обема и разнообразието на услугите, до които ще имат достъп”,

допълни той.

 „Предприемаме тази стъпка, за да предоставим възможност на потребителите на Hostsean.bg да получават по-качествена услуга,”

каза Георги Шопов, управител на Hostsean.bg и допълни:

„Пазарът на хостинг услуги в България се развива динамично и като клиенти на един от лидерите на пазара, нашите потребители ще имат достъп до професионална поддръжка 24 часа на ден, седем дена в седмицата и в същото време ще се радват и на по-гъвкави условия”.

Hostsean.bg оперира на българския пазар от 2009 г. и предлага услугите споделен Linux хостинг, виртуални сървъри, домейн имена, SSL сертификати, наети сървъри и др. След прехвърляне на потребителите на компанията към ICN.bg, те ще имат възможност да се възползват и от редица допълнителни предложения, в това число по-високи параметри, по-мощни сървъри и такива, разположени в България. Aвтономната система на ICN.Bg ще им гарантира по-бърза свързаност и подсигурени международни трасета през най-големите световни доставчици (Level3, Interoute). Всички настоящи потребителите на хостинг доставчика hostsean.bg ще имат възможност да се възползват и от денонощната и професионална техническа поддръжка, гъвкави цени, както и допълнителни преумищества, като Google ваучери и др.

 

ICNВизиткa:  ICN.bg

ICN.bg е технологичен лидер на хостинг пазара в България и предлага достъпни домейн услуги и уеб-хостинг решения, които са проектирани за развитието и успеха на всеки бизнес в глобалната мрежа. Сървърите на компанията подсигуряват това, от което се нуждае една уеб страница, за да има сигурно присъствие в глобалното пространство по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. ICN.bg първа предлага на българския пазар cloud хостинг решения,

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване