04/17/13 01:43
(http://socialevo.net/)

Facebook спира Sims Social от 14-и юни

Sims

Facebook спира Sims Social от 14-и юни

ЕA официално обявиха, че планират да спрат три от своите Facebook игри, като те вече няма да са достъпни в социалната мрежа след 14-и юни. Според официалните данни в момента над 250 млн. души всеки месец изпозлват своите акаунти за гейминг, а около 20% от тях го правят ежедневно. Решението на ЕА е интересно и от друга гледна точка, тъй като компанията планира да спре The Sims Social, която преди бе определена от самата компания като „най-успешното й Facebook заглавие“. Успоредно с нея след горепосочената дата потребителите няма да могат да използват също SimCity Social и Pet Society.

Основната причина за този ход на ЕА е, че в последните месеци се забелязва сериозен спад в интереса на потребителите към тези заглавия, информира businessinsider. Броят на потребителите, които участват в игрите, и времето, което прекарват в тях, са намалели драстично и това провокира компанията да ги премахне напълно от Facebook портфолиото си. Ако все още разполагате с кредит от виртуална валута в тези заглавия, най-добре е да го изразходвате до 14 юни, тъй като след това ще го загубите.

Снимка: businessinsider

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване