04/19/13 04:10
(http://socialevo.net/)

Google+ Hangouts разкрива и заглушава пишещите по клавиатурата по време на разговор

keyboard-mute

Google+ Hangouts разкрива и заглушава пишещите по клавиатурата по време на разговор

Малка, но полезна промяна в Google+ – автоматично заглушаване на микрофона ви, ако пишете на клавиатурата си по време на видеоразговор. Инженерът на Google Тим Халоун разясни, че когато някой започне да използва клавиатурата си, микрофонът ще бъде заглушен, докато той спре да шари по клавишите. И за да се избегнат неудобните ситуации, всички ще знаят, че микрофонът е заглушен. Новата опция ще бъде достъпна за конферентни видеоразговори с 4 или повече участници, пишат от The Next Web.

Щракането на клавиатурата е доста дразнещо, особено при делови видеочатове. Макар и опцията да е налице само при Google+ Hangout с поне 4 участници, все пак автоматичното заглушаване на микрофона е една крачка напред пред другите платформи за видеоразговори. При разговор по Skype доста приятели се шегуват със звука, който пристига при тях от непрекъснатото ми писане. Не се съмнявам, че конкуренцията в сферата в лицето на Skype например ще побързат да въведат подобна опция. Вие как мислите?  

Снимка: The Next Web

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване