04/19/13 06:32
(http://socialevo.net/)

Страхотна официална цена на НР Slate 7 за Великобритания

Страхотна цена на НР Slate 7 за ВеликобританияОт НР обявиха официалната цена на таблета Slate 7 за Великобритания. Той ще е достъпен за продажба от 1 май на цена 129 паунда. Прекрасният 7-инчов таблет от НР се предлага на страхотна цена и се очаква сериозно да конкурира таблети от Google и Apple съответно Nexus 7 и iPad mini. 

Както вече ви съобщихме, таблетът НР Slate 7 е с красив и удобен метален корпус с дебелина 10.7 мм, с мек на допир гръб, 7-инчов дисплей с резолюция 1024 x 600 пиксела. Той е с 1.6GHZ двуядрен Cortex A9 процесор, с 1GB RAM памет и 8 GB SSD и слот за microSD карта. Той е с операционна система Android 4.1 (Jelly Bean). 

Допълнително има вградени 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1 и две камери – предна с VGA и задна с 3-мегапиксела резолюция. Има вградени стерео високоговорители, ползващи възможностите на Beats Audio. Според НР батерията издържа 5 часа при гледане на видео. Тежи 370 грама.

Таблетът се отличава с поддръжката на Beats Audio технологията, което би могло да бъде възприето като предимство пред останалите конкуренти. Екранът не може да се конкурира с Nexus 7, отрочето на НР има резолюция от 1024×600 пиксела.

Основното предимство на HP Slate 7 e достъпната цена. Очаква се да видим HP Slate 7 и в България през втората половина на годината.

Снимка: HP

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване