04/20/13 05:59
(http://socialevo.net/)

12 странни социални мрежи, за които не сте чували

Strange

Всички знаем за Facebook, Twitter, Linkedin, Foursquare, Pinterest и ред други, популярни социални мрежи. Но освен големите и утвърдени социални мрежи които ни карат да седим пред дисплея с дни има и други, по-малки, специализирани такива за които може и да не сте чували. 

Например. Обичате да плетете? Не сте сами.  Ravelry предлага възможност за комуникация с други любители на преждата.  Дали тази социална мрежа не е Facebook за баби?

Ако обичате караокето, Red Karaoke е точно за Вас! Там ще срещнете още 2 милиона певци-аматьори. Може да си намерите партьор за дует!

Останалите специализирани социални мрежи са от такива просто за забавление, професионални, разрешаващи проблеми до такива, променящи животи.  Divorce360 е затворена общност за тези, които планират, преживяват или се съвземат след развод, пишат от SocialmediaToday

Специалистите от MyLife.com са създали полезна инфографика на 12 сайта, събиращи хора със специфични интереси, хобита и сходни проблеми. Разгледайте я, може да откриете социалната мрежа, която Ви пасва най-много.

инфографика на 12 сайта от Mylife.com

Снимка: Mylife.com

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване