04/22/13 03:30
(http://socialevo.net/)

Задава се Wunderlist Pro – майсторски бизнес инструмент за управление на задачи

Задава се Wunderlist Pro - майсторски бизнес инструмент за управление на задачи

Задава се Wunderlist Pro - майсторски бизнес инструмент за управление на задачи

Знаете за Wunderlist, нали? Страхотният мобилен to-do помощник? Скоро ще има Wunderlist Pro – професионално решение за бизнеса и екипи от хора, работещи по съвместни проекти. То е платената версия на Wunderlist и неговата нелека задача ще е да направи лесно и забавно и управлението на задачите на цял екип, както и отделните елементи в даден проект. Wunderlist Pro е очакваният начин 6WunderKinder да монетизират услугата, която е лидер в категорията си – както например Evernote (въпреки че имаме Google Note) и Dropbox (Google Drive и други конкуренти).

Отново ще работи при пълна синхронизация на iPhone и Android, ще има версия за OS X и Windows и ще се зарежда в браузъра на всеки компютър. Където и да се намираме, винаги знаем какво имаме да свършим. И тъй като Wunderlist прави само едно нещо – подрежда много ни задачи в списъци, – услугата е наистина чудесна. Очаквам, че и Wunderlist Pro ще е от голяма помощ за доста компании.

Основателят на 6WunderKinder споделя в блога си малко данни за развитието на втората версия на Wunderlist, с която работим през последните четири месеца:
- повече от 4 000 000 потребители;
- двукратно увеличение на активните на дневна база потребители;
- 50% увеличение на активните на месечна база потребители;
- 300 000 потребители през разширението за Chrome;
- 1 000 000 инсталации под Android.

 

Наистина впечатляващо. В моя Wunderlist са както пазарският ми списък, така и служебните задачи. Компанията съвсем правилно е напипала посоката на своето развитие. С интерес очаквам повече новини за старта на Wunderlist Pro. В блога на 6WunderKinder станаха ясни и цените – 4.49€ на месец и 44.99€ на година за всеки член на екип. А вижте и представящото видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JubYG6B-Z4Y

Снимка: 6WunderKinder

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване