04/24/13 12:31
(http://komitata.blogspot.com)

Креативна предизборна хроника 2013

ГЕРБ ще спечели изборите, разчитайки на гласовете на скаридите, се разбра, след като екс–министър Лиляна Павлова показа, че може да се грижи за интересите на гласоподавателите си и не позволи на олигарха Жорко да ги използва за храна.



ВМРО излязоха с най–оригиналния предизборен лозунг въобще в българската история.(0:10).


Харлем шейк от ВМРО:



Чака ни чисто български бокс, ако „Атака“ спечели изборите:


БСП предлага Пламен Орешарски за премиер на програмно правителство след изборите.

Знам, че много хора се чудят – каква е разликата между Пламен Орешарски в БСП и Пламен Орешарски в СДС? Много просто. Пламен Орешарски в СДС не се беше срещал с Васил Божков, а Пламен Орешарски в БСП вече се е срещал с него и не съжалява за това.

СДС не иска да купува сладолед за всички:


В понеделник, 22 април, деня на Земята, от 18:15 ч. на шатрата на Зелените на Попа (пред паметника на патриарх Евтимий) в София креативни доброволци, граждани и членове на Зелените представиха* официалната премиера на постановката „Загубеният глас“ – политическа трагикомедия за кукли на конци, с герои: Министър Джулиън, Агента Мишо, Филип Колбаса, Дочка Манева, Цеко Минев и Публиката.

Радан  (ДСБ) във Варна купи и остави по книжарниците и по пейките книги, от тези автори, които харесва – Асен Христофоров, Ивлин Уо, Ремарк, Пратчет, Рей Бредбъри. Една кампания, от която остава нещо повече от стара хартия.



*не присъствах, не знам как е протекло

PS. Не забравяйте – Днес, 24-ти април 2013г, от 19,30 часа в  Бетахаус, пред публика, ще се проведе организиран от politikat.net дебат между представители на ГЕРБ, БСП, Зелените, ДБГ и ДСБ за бизнес климата и предприемачеството. Можете да дойдете на живо да гледате (точният адрес и подробности), а можете и да ни гледате директно онлайн
Публикувана на 04/24/13 12:31 http://feedproxy.google.com/~r/komitata/~3/VXqRuf4cR7w/2013.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване