04/24/13 06:31
(http://www.azcheta.com/)

Вкусотии за 30 минути - само с Джейми Оливър

Той е рус, синеок, британец е и може да готви. Изглежда ми като добра партия за около 90% от жените, които познавам. Джейми Оливър е so hot и това не се отнася за температурата на тенджерите около него. Е, възрастта започва да му личи и вече не е същото сладко момченце като преди години, но пък вероятно готви още по-добре!

Джейми отдавна изскача от телевизора, но беше време да ни погостува и с някоя от своите готварски книги. Направи го през декември, но преди да ви разкажа, трябва да изгледате това видео, за да се подготвите добре:

ОК, след като видяхме от какво снаряжение имате нужда в кухнята, за да приготвяте 30-минутните рецепти на Джейми Оливър, да видим и какво всъщност е скрил той в книгата. Повече от чудесно е, че започва с дълга лекция за това как трябва да подбираме продуктите за готвене (единствено качествени продукти, получени по устойчив начин, разбира се), как да подреждаме масата, как да се "отнасяме" добре с кухнята си.

И тогава започва серията от вкусотии, чието приготвяне, освен добре описано, е и разграфено по минути и илюстрирано със страхотни висококачествени снимки. Като Оливър не пропуска да обясни още в самото начало на книгата, че абсолютно държи пропорциите на продуктите и времето за тяхното приготвяне да се спазват пунктуално. Е, ако искате да си сготвите нещо конкретно, може, казва той. Затова и се е постарал на края на книгата да има достатъчно добър указател с всички рецепти.

Както се полага на всеки добър маркетингов продукт, "Моето меню за 30 минути" на Джейми Оливър е свързана с официалния му сайт, където има много видеа и конкретни съвети около рецептите в тази книга. Изобщо, заслужават си всичките лиги, които ще изтекат, докато четете и готвите.

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване