04/24/13 02:00
(http://socialevo.net/)

Горещо от Durex: Връзка от разстояние вече и с докосвания!

durex fundawear

Горещо от Durex: Връзка от разстояние вече и с докосвания!

Връзка от разстояние. Постоянни видеочатове, разменяне на снимки, дълги разговори. Макар интернет да ни позволява да общуваме с половинката си дори постоянно, нещо липсва. Всеки човек търси близост с партньора си. За тези, които вече са намерили такава, но са разделени от голямо разстояние, Durex представя интересно ново решение.

Fundawear е изобретение на компанията, което премахва недостатъка на връзката от разстояние. Говорим си за бельо, което изпраща електронни импулси, позволявайки на двойката да си изпращат един на друг усещания дистанционно. Получаващият дистанционните сигнали няма ни най-малка представа къде са насочени те. Продуктът е комбинация от смартфон приложение и миниатюрни вибриращи моторчета, пришити в бельото. Тази технология постига „предаване на докосването през дълги разстояния”, казва техическият директор на проекта в следващото видео:

http://www.youtube.com/watch?v=T6vul95hwOY

Fundawear е изобретен от агенция Havas Sydney и е първото подобно устройство на Durex, пишат от Fast Company. Вибриращото бельо има 2 варианта – дамски и мъжки, за да може удоволствието да е и за двете страни. Продуктът все още не е в търговската мрежа, но от Durex Австралия го дават като награда в своя Facebook игра.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qb7DN3kpl2o

Снимка: Durex Australia

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване