04/25/13 03:40
(http://socialevo.net/)

Nokia Asha 210 – за по-бърз достъп до социалните мрежи

Nokia-Asha-210

Nokia Asha 210 - за по-бърз достъп до социалните мрежи

Nokia представи нов телефон, Asha 210, направен специално за по-бърз и лесен достъп до социалните мрежи. Клавиатурата е QWERTY, а има и специален бутон за директна връзка с WhatsApp или Facebook. Asha 210 ще лови и безжичните интернет мрежи.

Моделът ще се предлага с една или с две SIM карти. Оборудван е с 2-мегапикселова камера, която също е достъпна с отделен бутон, дори ако основната клавиатура е заключена. Притежателите на новата Nokia ще могат лесно да споделят информация помежду си с помощта на услугата Slam от Nokia (позволява предаване на информация чрез Bluetooth, без да е необходимо свързване на двата телефона). Имаме наличен и Xpress Browser, който използва облачната технология на Nokia, смачкваща обема на предаваните данни до 90%.

Телефонът идва в разнообразни цветове и има за всеки вкус – черен, бял, жълт, син и розов. Хубавото е, че се предлага на цена само $72. В зависимост от това кое приложение/социална мрежа са най-разпространени в даден регион, Nokia Asha 210 ще идва с хардуерен бутон за Whatsapp или за Facebook. С WhatsApp ще се насочат към Азия, Африка и Близкия Изток, докато тези с Facebook ще дойдат в Европа и Латинска Америка. 

http://www.youtube.com/watch?v=FQ6MH66K1Qo

Снимка: Nokia

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване