05/07/13 06:52
(http://socialevo.net/)

LG ще прави новият Nexus 5

LG ще прави новият Nexus 5

LG ще прави новият Nexus 5

Очакваме по време на конференцията Google I/O да видим и премиерата на най-новият Nexus 5 от Google. Премиерата на следващия Nexus смартфон на Google би трябвало да се състои по време на голямото събитие Google I/O 2013 което ще се състои в Moscone Center, San Francisco от 15 до 17 Май.

Но въпроса, който всички си задават е кой ще е производителя на новият Nexus 5 и какво ще е новото. Според слуховете производител на Google смартфона отново ще бъде LG Electronics. Очакванията са, че новият Nexus 5 няма да е много по различен от своя предшественик. Основните промени ще бъдат в дисплея, който се очаква да е с по-голяма разделителна способност 1920х1080 пиксела, както и по-мощен процесор от Qualcomm, Snapdragon 600 или 800. Очакват се и подобрения на камерата на новият Nexus.

Интересно развитие има и през изминалата седмица. @evleaks публикува снимка на смартфон от LG, който може би е новият Nexus 5 или LG Optimus G2. Дали това наистина е новият Nexus 5 или e Optimus G2, който се очаква да се появи по-късно през годината ще разберем още през следващата седмица на Google I/O.

@evleaks публикува снимка на смартфон от LG

 

Снимка: Google, @evleaks

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване