05/16/13 03:23
(http://socialevo.net/)

Facebook с нови статуси при мобилните устройства

Facebook с нови статуси при мобилните устройства

Facebook с нови статуси при мобилните устройства

Почти всички обичаме да споделяме какво се случва около нас през претъпканото ни със задачи ежедневие. Някои показват снимки на вкусното ястие в ресторанта по време на обяд, други загатват за петъчната вечер с това къде и какво си пийват, а някои пък закачливо споделят кой филм гледат в момента. Всичко това отдавна е налично в социалната мрежа Facebook, но от днес потребителите на мобилни устройства също могат да се възползват от функцията “What are you doing?”.

Опцията, даваща всички тези възможности, а и много други, бе стартирана през януари тази година, но до този момент беше активна единствено за десктоп версията на Facebook. От днес “What are you doing?” е налична за мобилни устройства през мобилното разширение на социалната мрежа – m.facebook.com. В най-скоро време се очаква да бъде пуснат ъпдейт, който изцяло да я интегрира в устройствата с операционни системи Android и iOS, съобщава онлайн изданието InsideFacebook.

facebook-what-are-you-doing

Подобни функции са изключително подходящи за потребителите, които искат да покажат своето ежедневие или да споделят нещо по-интересно със своите приятели. Брандовете също могат да бъдат активни при евентуално споменаване от страна на този, който пусне пост, включващ тяхното име. Неминуемо офлайн и онлайн реалностите стават едно цяло, но трябва да бъдем внимателни, тъй като понякога можем да изпаднем в неловки ситуации. Все пак не забравяйте, че всичко е една виртуална реалност, в която невинаги сме себе си, но и в нея е добре да спазваме етикети и норми и да не прекаляваме.

Снимка: InsideFacebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване