05/16/13 09:11
(http://socialevo.net/)

Честито, имаме нов Google+

Честито, имаме нов Google+

Честито, имаме нов Google+

Провеждането на Google I/O 2013 ни зарадва с много нови, интересни и полезни неща от Google. Като се започне от новият смартфон от Samsung  Galaxy S4 с натурален Android и добавим новостите в Google Maps, Gmail, Google Wallet, Google Play Books, както и много други можем да кажем, че първият ден от Goole I/O 2013 беше успешен и зашеметяващ.

Вие участвахте с екипа на SocialEvo.net в специално създаденият канал, на който гледахме заедно новостите от Google I/O 2013 на живо. Днес ще продължим да предаваме онлайн вторият ден от

Google I/O 2013 на живо със SocialEvo.net. Присъединете се и споделете вашите впечатления.

А сега да ви запознаем с подробностите около новият дизайн и функционалностите на Google+. Към момента 190 милиона са активните потрелители на Google+ и цели 390 милиона използват други услуги на Google – +1 приложението, провеждат видео разговори в Gmail, споделят клипове от YouTube.

От Google+ казват, че тяхната цел е да комбинират споделянето в реалния живот със софтуер. Точно затова, компанията прави още една стъпка в тази насока като подобрява потока от информация (Stream), Hangout-овете и снимките в социалната мрежа.

новият Google+

 

 В стрийма вече ще можете да виждате една, две или три колони със съдържание в зависимост от размера на екрана Ви и интересите си. Снимките и видеата могат да заемат цялата страница, като така ще можете да ги разглеждате в подробности. Менютата в мрежата са с нов, подобрен дизайн.

Към постовете, Google+ вече ще добавя hashtag-ове, които ако искате можете да премахнете.

В новия Google+ и Hangout-ът е подобрен. Той вече комбинира текст, снимки и жива видеовръзка, която може да използвате с Android, iOS и своя компютър. Мобилното приложение Hangout предлага опция за записване на хронологията, за да можете да разглеждате любимите си разговори отново.

Ако използвате Hangouts от няколко устройства, когато видите известие на едно устройство, вече автоматично ще се изчиства и от другите устройства, от които влизате в профила си.

Освен, че можете да използвате Hangouts чрез Google+ и Gmail, можете го да изтеглите от Google Play, App Store и Chrome Web Store за Вашето мобилно устройство.

Нововъведенията в Google+ не спират до тук. Вече можете да обработвате снимките си чрез Auto Backup, Auto Highlight, Auto Enhance и Auto Awesome.

Очаква се новите опции да са достъпни за всички потребители до края на следващата седмица а много от Вас вече ги имат. Всичко за новите неща в Google+можете да прочетете на официалния блог. Споделете вашите впетчатления. Харесва ли ви?  :)

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване