05/24/13 12:19
(http://www.azcheta.com/)

Да поговорим за книги на Пролетния базар на книгата!

Времето книжните панаири винаги е било най-добрата възможност да се срещнем с теб на живо. Досега го правехме на щандовете на различни издателства, най-вече Ицо, който по време на панаири е винаги в стихията си, но от този Базар на книгата нещата се променят. Променят се, защото имаме удоволствието да те поканим на щанда на Книга за теб и Ozone.bg в НДК между 28 май и 2 юни!

stand

Щандът ни ще изглежда приблизително по този начин, а ако искаш да споделиш мнение за ново заглавие, да получиш препоръка за определен жанр или да се запознаеш с новата си любима книга - ела да поговорим за книги. Всеки ден след 17:00 часа книжните ентусиасти от Аз чета и Христо от Книголандия ще са там за приятни разговори на по... книга.

По всяко време на щанда ни ще можеш да видиш повече от 100 специално подбрани заглавия, които да разлистиш на спокойствие в удобния и просторен кът за четене. Заглавията, разбира се, са вече прочетени и внимателно подбрани от нас, а за да се ориентираш по-лесно кой какво е препоръчал, ще можеш да ги намериш разпределени на секциите на "Аз чета" и "Книголандия".

На Базара на книгата ще се случи и нещо много важно, което ти обещахме още през декември - ще представим новия виртуален дом на Книга за теб в сайта Ozone.bg! Ще ти разкажем и как да се възползваш от специалните книжни промоции, които ще обявим по време на базара.

Очакваме те!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване