06/27/13 14:15
(http://ivo.bg/)

БСП вади социални, а Сидеров-сексуални намеци

Двете крила на левицата ( ДПС е клюна между тях) започнаха панически да вадят каквото могат в трудния момент: БСП реториката за „класовата борба”, а Сидеров сексуалната си неуравновесеност.

Антон Кутев и Михаил Миков споменаха два пъти в рамките на денонощие „класовата борба”, която им се привижда че (имат намерение да) водят като обяснение за протестите на „ситите” ( както нарече протестиращите тяхната другарка Дърева).

От БСП се „сетиха” отново да заплашват да отменят въведения от тяхното управление плосък данък, за който бяха „забравили” поради класови различия със забогателия елит на ДПС. Кутев обясни днес обаче, че класовата борба била причината за протестите заради НАМЕРЕНИЯТА на БСП да се върне все пак към въпроса за данъка за заможните.

По този начин Кутев приписа на протестиращите колективно ясновидство, поради което са предвидили този каприз и са започнали протестите още преди 14 дни- цели две седмици преди БСП да се опита да се хареса на бедните ( в управляваната от тях през голямата част от прехода бедна България) чрез класови намеци.

Други, но също толкова достойни за освидетелстване, са намеците на говорителя на тройната коалиция Сидеров.

Ако носенето на пистолет ( без очевидна нужда) е белег на мъжко комплексарство, каквото помним от стрелбата на магистрала „Тракия” на 7 април 2006 г.с участие на Волен Сидеров, то какво друго е въоръжаването на един депутат с полицейска палка, с която същият се разходи днес по улиците на София в компанията на накокошинени побойници, а преди това и в…Народното събрание!

Питам, защото кворумният благодетел на сегашната власт залива публичното пространство с изблици от обидни квалификации на сексуална основа. В рамките на няколко дни нарече известна телевизионна водеща „проститутчица”, а днес хвърли срещу група репортери определението „жрици на властта”.

Да беше някой друг, който не се е снимал чисто гол в нарцистични пози ( снимките му дефилират в интернет, но в ivo.bg не публикувам порнография), да каже човек: какво да го правиш, тестостеронът му е повечко и за това само с „онова” мисли. Но едно е да мислиш, друго е…

Да попитам по повод провокациите му на сексуална основа: като е толкова потентен и съответно загрижен за нацията ( и в частност за нейното размножаване), какъв е мъжкият му демографски принос в полза на Майка България?

Или е използвал „онова нещо” предимно за поставка за слънчеви очила, както се вижда на една от въпросните снимки, на които позира както го е майка родила в България?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване