07/15/12 23:22
(http://e-vestnik.bg/)

Сесил Каратанчева за аферата и есемесите на Борисов

Борисов и Сесил Каратанчева се целуват на тенискорта накрая на мача. Снимка: “България Днес”

(Допълнение към статията „Бойко пращал есемеси на 14-годишната Сесил? Да, и не само на нея…”)

Случаят, разказан в “България Днес” (със съкращения):

“Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях малолетна - на 14″, сензационно обяви световноизвестната тенисистка Сесил Каратанчева пред вестник “Галерия”.
Тя разказва с ясни подробности за опити на тогавашния главен секретар на МВР да я съблазни.
“Бях на 14 години - започва изповедта си тенисистката. - Играехме демонстративен мач на кортовете на “Левски”. След това нещо се случи и доиграхме срещата на “Дианабад”. Аз играх в тандем с Пламен Минчев срещу Бойко Борисов и Никол Димитрова. Загубихме с Пламен, но имахме бас - загубилият трябваше да даде нещо като 20 или 50 лв., не си спомням.
Тръгнах да давам парите на Бойко, но той каза, че трябва да ги предам на охраната и не ги взе лично. Но ме попита кога ще играем пак. Разменихме си телефоните, а после си тръгнах от кортовете.
Половин час след това получих първия есемес от Бойко Борисов. Дотогава живеех в много затворена среда, както казах, бях на 14 г. и нямах никакъв социален опит. Само тенис и дисциплина. Казвам това, защото в първия момент не разбрах какво означава есемесът на Борисов. Показах го на баща ми и на други хора около нас. Никой не посмя да ми обясни какво точно означава той, само казаха, че е изключително неприличен, за да бъде изпратен на младо момиче като мен.”
Сесил признава, че не помни точно какво пишело в първия смс, но за сметка на това разказва обстойно за следващите.
“Мина доста време - продължава историята Каратанчева. - Преди “Ролан Гарос” бях отишла в САЩ в академията на Болотиери. Спомням си, че гледах турнира “Насдак” и тогава получих още няколко есемеса: “Как си?”, “Как върви подготовката?”. Отговорих: “Хубаво е”, при което той ми отвърна: “Само за любов, нали?”. Отвърнах: “Хубаво е времето за тенис”. Той отговори нещо в този дух, след това ме попита кога си идвам. През времето оцених, че флиртуваше. Обясних му, че имам още няколко турнира да играя. И това беше. Веднага звъннах на баща си, разказах му всичко и му стана много неприятно, направо побесния.”
Най-фрапантните опити за свалка от страна на премиера са станали на турнира “Ролан Гарос” през 2005-та. Тогава Сесил е на 15 и достигна до четвъртфинал на надпреварата, след което беше определена от всички световни специалисти за детето-чудо.
“Бях победила във втория кръг на турнира - връща лентата назад Каратанчева. - От федерацията по тенис ни поканиха на вечеря с Бойко Борисов. Облякох се официално. Бяхме на една маса аз, баща ми, шефът на федерацията Пламен Минчев и заместникът му Стефан Цветков, Оги Илиев и бизнесмен от Ямбол. Говореха си разни неща. Бойко разказваше как бил хванал някаква пратка с наркотици.
След като вечерята свърши, се прибрах, а в деня преди четвъртфинала се събудих на обяд. Тогава получих смс от непознат номер: “Беше много красива вчера”. Отвърнах - “Кой си ти? Къде са ме давали?”, защото реших, че са ме давали по телевизията. Отговорът беше: “Вчера те видях, с много хубава рокля беше”. Самата рокля наистина беше хубава - дълга и с цветенца. Сетих се с кои хора съм била на вечерята.
Предположих, че е той и пак написах “Кой е”?
Никога няма да забравя, че не ми написа името си, а само “б.б.”. Отговорих: “Мерси много”. Не съм искал да влизам в разговор. Последва нов смс от него: “Какво ще кажеш да ми дойдеш на гости ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване