06/28/13 03:51
(http://socialevo.net/)

Почивки в Албена и отстъпки на гориво за лоялните клиенти на VIVACOM

igra1

Почивки в Албена и отстъпки на гориво за лоялните клиенти на VIVACOM

Безплатни почивки в Албена и отстъпки за гориво ще получават лоялните клиенти на VIVACOM през юли. Телекомът ще раздаде 21 петдневни All Inclusive почивки за двама в черноморския курорт. За да участват в разпределението на петдневните ваканции, клиентите на оператора трябва да регистрират номера на своята валидна VIVAClub карта, която ги идентифицира като лоялни потребители на VIVACOM, в сайта на телекома, не по-късно от 10 юли. Томбола ще определи онези 21 души сред тях, които ще почиват безплатно в Албена.  

Заради по-масовото използване на личните автомобили в летния сезон,  през целия юли VIVAClub картата ще осигурява на своите притежатели и до 7 стотинки отстъпка за всеки литър гориво при зареждане на бензиностанции, собственост на ПЕТРОЛ. Ексклузивните отстъпки варират в зависимост от нивото на лоялната карта между 5 и 7 стотинки на литър заредено светло гориво и между 4 и 6 стотинки за газ пропан бутан.

Точните правила на играта за разпределение на безплатните почивки в Албена са публикувани тук. Отстъпките за гориво важат за всички притежатели на валидни VIVAClub карти, като повече информация може да се намери на www.vivacom.bg/VivaClub.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване