09/26/12 13:23
(http://radiomilena.com/)

Директният автобус от Бургас до Свищов тръгва отново от понеделник

M bus1 300x225 Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникДиректният автобус до Свищов от Бургас тръгва отново от понеделник /1 октомври/. Бургаският превозвач М- Бус подновява обслужването на линията за зимния сезон.

Цената на билета е 30 лева, но фирмата предлага и възможности за отстъпки.

Билет „премиум аванс”, който е за ученици, студенти и пенсионери, може да бъде купен с 3 лева по-евтино до седем дни от датата на пътуването.

Най-голяма е отстъпката, ако билетът е в двете посоки и се използва в рамките на 24 часа. Тогава той  ще струва 56 лева.

Ако пътуването до Свищов и обратно е в рамките на една седмица, М-Бус предлага цената от 58 лева.

Намаление от 1 лев на касите на фирмата се прави и за редовни пътници, които не са студенти или пенсионери и предварително заплатят билета най-късно до 7 дни от датата на тръгване.

Подобни отстъпки се правят за всички клиенти на М-Бус за дестинациите до Варна, Обзор, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Плевен, Казанлък, Габрово, Севлиево, Ловеч и Горна Оряховица.

Управителят на транспортната фирма Румен Христов припомни и влезлите в сила от началото на септември отстъпки за ученици от 7 до 10 години. Те пътуват на половин цена. За тях билети се издават на  касите на М-Бус срещу представена ученическа карта.

Децата до 7 години се возят безплатно, каза още Христов. Документът, който удостоверява възрастта им, е копие на акта за раждане.

С такива документи трябва да се снабдят и родителите на децата в Карнобат, за да получат карти за пътуване в градския транспорт. М.- Бус е фирмата, която обслужва вътрешните линии в Карнобат.

Там продължава благоустрояването и на района около автогарата. Транспортната фирма взе сградата на концесия за 30 години.

В автогарата М-Бус вложи над половин милион лева, за да я превърне в една от най-красивите в страната с всички необходими удобства- отопление през зимата, охлаждане през лятото, тоалетни за инвалиди и стая за майки с деца. От началото на следващия месец автогарата ще е готова да приема и предоставя всички необходими условия за преминаващите през Карнобат автобуси . А за празника на града М-Бус ще придаде и нов облик на района около сградата- зелени площи и модерно осветление.

 Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделник

bookmark Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникsvejo Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникgoogle Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникdelicious Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникstumbleupon Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникfacebook Директният автобус от   Бургас до Свищов тръгва отново от понеделникСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване