07/11/13 06:14
(http://socialevo.net/)

Секция Мобайл на БГ сайт 2013 започва ранните си регистрации

Секция Мобайл на БГ сайт 2013 започва ранните си регистрации

Секция Мобайл на БГ сайт 2013 започва ранните си регистрации

Началото на ранните регистрации в секция Мобайл (Mobile) на престижния конкурс БГ Сайт 2013 – е днес, 10 юли (сряда) 2013 г. На БГ Сайт 2013 до 10 август всички кандидати могат да заявят своето участие с преференциални цени – по 50 лв. за всяка категория, където се регистрират.

В Мобайл ще бъдат оценявани всички предложения в 3 категории: отзивчиви и адаптивни дизайни, мобилни сайтове и мобилни приложения (но не и web apps). Във всяка категория ще има само по една първа награда, която ще получи сайтът, събрал най-висока обща оценка от журито и от всички, гласували онлайн в съотношение 60:40. Оценяването по традиция е през октомври, а Официалната церемония по награждаване на победителите – в началото на ноември 2013-та.

Четиринадесетото издание на БГ Сайт ще има жури от над 65-ма души, специалисти от областта на дизайна, маркетинга, ръководството на проекти, SEO (оптимизация на търсачки), ПР и журналистика, програмиране, мобилните приложения и блогъри и ще премине под мотото „RePlay”.

Регистрациите на всички, които имат какво да покажат, могат да се направят до 30 септември на адрес: http://bgsite.org/concurs/reg/.

Спонсори: СуперХостинг.БГ, САЙТ.ОНЛАЙН

Медиа Партньори: Investor.bg, bgmaps.com, Дарик радио, mail.bg, dir.bg, moreto.net, socialevo.net, newtrend.bg, Сдружение МИБО, Interminds.bg, kreativen.net

Партньор: Webit

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване