07/15/13 09:13
(http://socialevo.net/)

301 плажни награди във Фейсбук играта VIVA Beach от VIVACOM

301 плажни награди във Фейсбук играта VIVA Beach от VIVACOM

301 плажни награди във Фейсбук играта VIVA Beach от VIVACOM

От днес VIVACOM стартира гореща лятна игра на своята Facebook страница. Участвайки в кампанията VIVA Beach, феновете на телекома в социалната мрежа ще имат възможността да се борят за спечелването на 301 плажни награди, сред които луксозни плажни раници и специални плажни хавлии-чанти. Специалните хавлии са изработени от българската компания, която шие и юбилейните кърпи за чай на английската кралица Елизабет Втора. Голямата награда, която VIVACOM е подготвил за един от участниците, е хитовия таблет Samsung Galaxy Tab 2 10.1.

Играта VIVA Beach ще продължи 5 седмици – до средата на август, като всяка седмица в нея ще се раздават 60 награди. Участниците от съответната седмица ще участват в томбола за 20 раници и 40 плажни хавлии, а сред всички регистрирали се в играта за цялото лято, ще бъде определен късметлията, който ще получи  таблета.

Кампанията VIVA Beach ще протече под мотото „Сподели лятото“ и най-активният участник, който сподели играта с най-голям брой свои приятели, ще получи специална награда – пълен комплект плажни аксесоари. Всяка седмица, наградените ще бъдат обявявани на официалната Facebook страницата на VIVACOM.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване