10/20/13 07:26
(http://vasvalch.com/)

Рекламен уикенд: 4 нови кампании

Какво по-добро за една неделя от най-готината рекламна пауза в последните седмици? Надявам се, че съм компилирала точно това с тези 4 видеа, които реших да споделя с вас днес.

Honda: истински преживявания

Една жестока емоционална реклама на Honda представя скутера си SH Mode 125. Машинката изглежда секси и мощна – въпреки че от нещо с толкова малко мощност не можеш да изкараш градски звяр, Honda успява да ме убеди в чувствената сила на модела. Истинско lifestyle видео, с каквото марката отдавна налага моделите си. Микросайтът също изглежда супер.

Nike: безкрайни възможности

Още една силна реклама на спортната марка. Тук фокусът са жените и енергията. Има адски много възможности, които трябва да изследваш.

Кери: кофеинова изненада

И аз често се изнервям малко, ако кафето ми е дошло в повече. Тук обаче говорим за съвсем различно ниво на ярост – разбира се, добре режисирано и с промоционална цел. Няколко неподозиращи нюйоркчани със сигурност няма да забравят сутринта, в която са видели агресивна телекинеза… е, почти. Viral видеото промотира новата екранизация на “Кери” по Стивън Кинг.

Ямболския кмет: изкъртваща кинематография

Не мога да се сдържа и ще включа тук вече известният клип на Ямболския кмет. Съспенс, екшън, гонки, ефекти. Има си всичко.

Това е за тази седмица. Приятен остатък от уикенда!

Постът Рекламен уикенд: 4 нови кампании е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване