11/15/13 15:44
(http://www.extremecentrepoint.com/)

Ексклузивно: Френският Нувел Обсерватьор(Le Nouvel Observateur) за връзките на номенклатурата от БСП с търговията на оръжие и снабдяването на Ал Кайда. Знаел ли е Сергей Станишев за това и била ли е финансирана БСП с пари спечелени от тероризъм?

EXCLUSIF. Le sanctuaire bulgare d’Al-Qaïda Publié le 14-11-2013 à 20h59 Jean-Baptiste Naudet Шокиращата статия, която ви предлагаме е публикувана във френското издание “Ле Нувел Обсерватьор” на 14.10.2013 година. Фактите изнесени в нея разкриват индиректните и преки връзки по партийна линия между БСП,  с търговците на оръжие и доставките за терористични организации. Не можем да не [...]

The post Ексклузивно: Френският Нувел Обсерватьор(Le Nouvel Observateur) за връзките на номенклатурата от БСП с търговията на оръжие и снабдяването на Ал Кайда. Знаел ли е Сергей Станишев за това и била ли е финансирана БСП с пари спечелени от тероризъм? appeared first on ExtremeCentrePoint.

Публикувана на 11/15/13 15:44 http://www.extremecentrepoint.com/archives/14502
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване