12/14/13 21:55
(http://semkiibonbonki.blogspot.com/)

Заради голия Волен ме прецакаха от ФБ. Има ли политикът право на грешка и прошка.

Ето за тези публикевани от мен снимки ми съобщиха, че са изтрити, защото нарушавали моралните им стандарти и дрън-дрън...





Амо някой да го беше бил Болен по главата с бухалка в началото но 90-те години да си прави такъв скандален пиар? Напротив, той сам си организира скандалната фогосесия сесия в престижно списание, за да се покаже колко е "отворко", сиреч нестандартен журналист. Вероятно хиляди пъти след товоа е съжалявал за нея, но в епохата на Интертег е така - веднъж влязъл в него, няма излизане..


Вчера пуснахл тези снимки във фейсбук и не след дълго ми съобщиха, че нямам достъп, тъй като паролата ми е променена и като преминах през досадната им процедура за ново опаролване на саществуващ акаунт, ми съобщиха, че са махнали снимкити на Волен, които бях качила.. Снимки, публикувани в началото на 90.-те години в престижгно бг списание.

Та с риск да ме изтормозят и в блогър, ги публикувам и тук. Защото Волен е незаобиколима личност в най-новата ни история. И не бива да бъдеи забравяна в каквито и да е свои хипостаси.. Обикновеният човек прави грешки и за тях има прошки.Но политикът е лишет от.правото на грешка и прошка.
Публикувана на 12/14/13 21:55 http://semkiibonbonki.blogspot.com/2013/12/blog-post_14.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване