Бербатов герой за Монако (видео)

Българският нападател Димитър Бербатов се превърна в герой за Монако. Той се появи в игра като резерва и вкара победния гол за успеха с 1:0...

Снегът се завръща в края на месеца

снимка: Булфото Въпреки необичайно топлото време от последните дни синоптиците очакват до края на месеца да вали сняг поне още веднъж, а...

На тази дата в историята - Червената армия превзема Будапеща

1633 г. — Галилео Галилей пристига в Рим за своя процес пред Инквизицията. 1945 г. — Втора световна война: Обединените нации започват...

Ходил съм 40 пъти в кабинета на Цветанов

/Поглед.инфо/ Депутатът от ДПС Делян Пеевски изобличи Цветан Цветанов в лъжа. "С оглед изясняването на истината поисках от министъра на вътрешните работи справка от регистъра на министерството за проведените между мен и Цветан Цветанов срещи.

Вашият хороскоп за деня

horoscope.bg Овен – 21.03 до 20.04 Денят няма да е много интересен за вас, но ще имате значително сериозна работа. Независимо от голямата си...

Защо игрите с изискване да станеш фен отдавна не са добра идея?

Cat
Почти сигурен съм, че няма читател на тази статия, който поне веднъж да не е участвал във фейсбук промоция, която още на първата крачка да го задължава да стане фен,[...]

Мозъкът ни произвежда лекарства - мисълта лекува

/Поглед.инфо/ Може ли мисълта, тази мистериозна функция, приписвана на нашия мозък, да лекува болежките на тялото ни? Или поне да допринесе за излекуването им? Все повече учени смятат това за очевиден факт.

На 67 г. почина проф. Николай Василев

/Поглед.инфо/ На 67 г. днес почина проф. Николай Василев. Василев бе философ, преподаваше философия и антропология в Софийския университет.

LG G2 mini ще бъде показан на MWC 2014

lgg2mini1
С наближаването на MWC 2014 все повече производители загатват за мобилните устройства които ще представят на изложението. Ето че и LG ни подготвя за предстоящото изложение в Барселона със загряващ[...]

Лечението на Ламбо продължава успешно - връща се на сцената

/Поглед.инфо/ Големият актьор Стефан Данаилов се завръща на сцената с нов спектакъл в средата на март.

Бойко се съсипа да пише - този път до Орешарски. Той му отговаря!

/Поглед.инфо/ Основен приоритет в управленската програма на правителството на Република България е преодоляването на различието между регионите в страната.

Предстои раздяла между Бойко Борисов и Цветан Цветанов

/Поглед.инфо/ По всичко личи, че предстои раздяла между Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Сега не може да се определи под каква форма ще стане, но Цветан Цветанов като фигура отдавна е неприемлив за всички партньори на ГЕРБ. Самият Борисов ще направи всичко възможно Цветанов да остане в партията, защото ПП ГЕРБ организационно е свързана с него.

И Борис Велчев опроверга Цветанов

/Поглед.инфо/ Евтино твърдение, което принизява проблемите в държавата и отмества важния въпрос кой как работи.

Местан остава с трима заместници с арабски имена

/Поглед.инфо/ Лидерите на ДПС вече са с изцяло арабски имена. Това става ясно от публикация в „Стандарт“, според която постът на Христо Бисеров като зам.-председател на партията вероятно ще бъде заличен.

Местан остава с трима си заместници с арабски имена

/Поглед.инфо/ Лидерите на ДПС вече са с изцяло арабски имена. Това става ясно от публикация в „Стандарт“, според която постът на Христо Бисеров като зам.-председател на партията вероятно ще бъде заличен.

Сексуалното насилие сред българките е много често явление

/Поглед.инфо/ Всяка четиринадесета жена по света е била сексуално нападната от човек, различен от партньора й, показват данните от изследване на Южноафриканския медицински изследователски институт.

Сексуалното насилие сред българките и много често явление

/Поглед.инфо/ Всяка четиринадесета жена по света е била сексуално нападната от човек, различен от партньора й, показват данните от изследване на Южноафриканския медицински изследователски институт.

Студ сковава страната през последната седмица на февруари

/Поглед.инфо/ През последната седмица от февруари отново ще вали сняг, веднъж или два пъти, прогнозира метеорологът Ивайло Славов от TV-MET.

Председателят на Сметната палата Валери Димитров ще бъде сменен

/Поглед.инфо/ Председателят на Сметната палата Валери Димитров ще бъде сменен, пише "Труд". За целта депутати от БСП и ДПС внесоха проект за промени в Закона за Сметната палата.

Northlight Theatre: “Том Джонс” (“Tom Jones”)

Тридцать девятый сезон Northlight Theatre в пригороде Чикаго Скоки продолжается спектаклем “Том Джонс” по роману “История Тома Джонса, найденыша” классика английской литературы XVIII века Генри Филдинга. Приключения скитальца Тома, написанные блестящим языком и предназначенные для неторопливого чтения, переносит в театральную реальность драматург Джон Джори. Завсегдатаи Northlight Theatre помнят сделанную им блестящую инсценировку романа Джейн Остин “Чувство и чувствительность”. В паре с ним работает режиссер Уильям Браун. Он тоже специализируется на классических произведениях. Среди его наиболее известных постановок – “Наш городок” по роману Т.Уайлдера и “Лжец” П.Корнеля (премия Джефф за лучшую ...

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване