Тройката кредитори поиска гръцките власти да намалят заплатите

/Поглед.инфо/ Тройката от международните кредитори поиска гръцките власти да намалят заплатите на новите държавни служители и да премахнат автоматичното увеличение на минималната заплата, която в момента е 586 евро.

Нов скандал със Саркози: Негови сътрудници извадиха още компромати срещу него

/Поглед.инфо/ Френски съдии са издали заповед за послушване на телефонните разговори на експрезидента Никола Саркози като част от разследване по твърдения, че бившият либийски лидер Муамар Кадафи е финансирал предизборната му кампания през 2007 г.

Вятър носи студ, ще вали дъжд и сняг

Днес в страната ще нахлува студен въздух с до умерен, в Източна България и временно силен, вятър от изток-североизток. Ще бъде облачно с...

Миналата нощ Украйна си изнесла златото в САЩ

/Поглед.инфо/ Украйна е изнесла в САЩ част от златните си запаси, твърди руският сайт iskra-news.info.

По време на безредиците в Украйна са откраднати зенитно-ракетни комплекси

/Поглед.инфо/ Откраднати са зенитно-ракетни комплекси (ПЗРК) “Игла” по време на безредиците в Украйна от военни складове в страната. Според високопоставен украински военен е възможно да са откраднати няколко десетки преносими комплекса “Игла”.

Някои смятат, че татарите в България са една от причините за Априлското въстание

/Поглед.инфо/ Парадоксално на днешните реалности в Украйна, през всичките тези 200 г. Крим е населяван от руснаци и татари, твърди проф. Димитров. Етническите украинци тук са малцинство, свидетелстват и западни историци.

5 години затвор за бургазлия, насилил сексуално невръстно сираче

Георги Николов-Троянеца в съда   Порнографски клип, на който е заснето невръстно сираче, изпрати в затвора известния бургаски...

Боинг с 239 души изчезна над морето (обзор)

Самолет с 239 души на борда изчезна в океана на около 240 км от Виетнам, предаде Ройтерс. Вчера издирването на летателния апарат не даде...

Вашият хороскоп за днес

Овен  Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния...

Местан определи поведението на БСП като “дълбоко неприемливо”

/Поглед.инфо/ Поставянето на ДПС на една плоскост с ГЕРБ и “Атака” е абсолютно некоректно, обяви лидерът на движението Лютви Местан по повод приетата в петък от Националния съвет на БСП декларация срещу политическата омраза.

Лавров предупреди Вашингтон да не предприема необмислени стъпки

/Поглед.инфо/ Външният министър на Русия Сергей Лавров предупреди Вашингтон да не предприема необмислени стъпки, които неизбежно биха ударили САЩ като бумеранг и биха накърнили американско-руските отношения. Изказването на руския дипломат е станало факт по време на телефонен разговор с американския държавен секретар Джон Кери, предаде Ройтерс.

Малоумие: Политици и висши чиновници да декларират своите любовници

/Поглед.инфо/ Политици и висши чиновници да декларират своите любовници и приятели и техните интереси и да могат да бъдат проверявани дали не са ги облагодетелствали с обществени пари.

Родители, които не се грижат за бъдещето на децата си, не бива да се насърчават

/Поглед.инфо/ БАН: Без помощи за лоши родители Спират добавките, ако хлапетата не ходят на училище

Пентагона изучава езика на тялото на Путин

/Поглед.инфо/ САЩ умуват що за човек е Путин. Проектът трябва да помогне на американците да прогнозират действията на президента.

Пентагонът изучава езика на тялото на Путин

/Поглед.инфо/ САЩ умуват що за човек е Путин. Проектът трябва да помогне на американците да прогнозират действията на президента.

Борисов отказа да излезе на дебат със Станишев

/Поглед.инфо/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа да излезе на дебат с председателя на БСП и на европейските социалисти Сергей Станишев, защото нямало неутрален арбитър.

САЩ и Франция предвиждат да вземат "нови мерки" по отношение на Русия

/Поглед.инфо/ При липса на напредък при решаване на кризата в Украйна САЩ и Франция предвиждат да вземат "нови мерки" по отношение на Русия. Това съобщи френското президентство след проведен телефонен разговор на президента Франсоа Оланд с американския държавен глава Барак Обама.

Избирателят е арбитър

/Поглед.инфо/ До голяма степен Бойко Борисов е отговорен да няма арбитри в българското общество.

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване