03/26/14 22:58
(http://ivo.bg/)

Да здравствует Гитлер, Путин Uber Alles

Време е да реабилитираме Хитлер за основното му достижение: рейтинга му, сълзите на умиление в очите на следовниците и знамената, които са му веели с възторг. Всичко останало не е от значение и си е направо клевета спрямо постиженията му.

 

Напълно основателно и абсолютно обективно българските родолюбци с преобладаващо православно и славянско самосъзнание оборват англосаксонските, германските, италианските, френските, полските, чешките, балтийските и прочие лъжи, които искат да опорочат голямата победа на православието и славянството.

 

Съвършено правилно, правомерно и закономерно българските православни славяни обръщат внимание кое е важно и кое не в големия световен спор. Важни са сълзите в очите на сънародниците, както и отразяващият се в тях рейтинг. А също и разветите знамена.

 

Как да не се съгласи човек!

 

Светът помни и почита като велико постижение по същите критерии голямата арийска победа, посрещната със сълзи в очите и със съответните развети знамена в Судетите и в Австрия. Световният потоп от сълзи, причинен от тази прелюдия към разплакването на човечеството заради някакви си десетки милиони жертви, е сантиментална подробност.

 

Рейтингът на а(вст)рийския защитник на правото на а(вст)рийците да говорят на немски е бил толкова голям, че само севернокорейският Ким Чен Ун с неговите 99,9 на сто подкрепящи го гласове на демократичните избори в   Северна Корея,го конкурира.

 

Др. Ким се бори междувременно за правото на южнокорейците да говорят свободно севернокорейски. Кани се да им повлияе с помощта на ядрената си програма за въздействие върху езиковите права на (не)мирните съседи, която днес има повече от всякога изгледи за успех, след като др. Путин показа на практика, че няма гаранция някоя велика сила да се отметне от от обещанията си по въпросите за ядренто оръжие.

 

Третото място в демократичната класация по висока процентна успеваемост на избори за всички времена е за Путин с постигнатите от него 97 на процента одобрение в Крим. Малко не му достигна за пълна победа от сто на сто на организирания от него невиждано скоростен, световно рекорден  в това отношение и същевременно – спонтанно законен, обективно самоотбранителен и супер легитимен референдум от 16 март.

 

Рейтингът на фюрера в бирариите на Мюнхен със сигурност е шупвал и преливал като патриотична пяна над 100%.  Това е цел, чиято трактовка  е достойна отправна точка в съревнованието на рейтингите между Адолф и Владимир, кипящо в днешните руски трактири.

 

Рейтингът е най-важното обстоятелство спрямо пренебрежимо малките величини, като Украйна, международното право, поощряването на сепаратизма и екстремизма на кандидатите за солови акции сред напористите ядрени нации.

 

Някои злостни врагове на православието и славянството лъжат безобразно, че да анексираш някакво си полуостровче било противозаконно и опасен прецедент. Лъжат също, че да измамиш някаква си Украйна като гарант на нейната сигурност с договор от 1994-та, в резултат на което тя се отказва от ядреното си оръжие, било нечестно, вероломно и поощряващо ядрените апетити на държави, като Иран и Северна Корея, въоръжавайки ги с аргументи срещу ненадежността на международните договори за ядрено разоръжаване.

 

Ама, чакайте сега. Американците не измамиха ли червенокожите с огнената си вода както и червените не са мамили народа си в СССР с поскъпването на водката? Нещо повече, самата Америка беше анексирана лично от Америко Веспучи, типичен представител не неправославния и неславянския свят.

 

Може да е вярно, че през 20-ти век САЩ не са анексирали нито сантиметър чужда територия, но какво от това, след като по-рано са си купили ( типично за „бакалска нация”, както др. Хитлер нарича американците) Аляска от православната славянска Русия. Така съзнателно са я ощетили териториално, за да не се разпростре на повече на една шеста от територията от света. Искали са тя да се свива скромно само на два континента, вместо да разполага с полагащата се на широката славянска и православна душа територия на всички континенти.

 

Нима има по-голямо престъпление през вековете от това, да ограничиш православната и славянска Русия в някакви си рамки от незначителната една шеста от планетата?

 

И нима това не е достатъчна причина за присъединяването на още земи към незначителната една шеста от света- вчера Абхазия и Южна Осетия в Кавказ, днес Крим в европейския юг, а утре Приднестровието в европейския  югоизток ( и т.н)?

 

Изобщо, гадно е издребняваме за сметка на победоносното православие, още повече, че според някои напълно справедливи наблюдения и българите се били обединили около Путин ( вероятно както тиролците около Хитлер преди около 70 години) във възторга си от неговия растящ рейтинг в православната и славянска Русия.

 

Рейтингът на православния национален фюрер, сълзите на възторг от него и знамената, развявани по патриотичните сборища в негова чест, са най  – важните ориентири за справедливата му кауза. Всичко останало е антиправославна и антиславянска пропаганда на завистниците, които също искат да просперират в свободна и демократична, но (засега) недостатъчно разширена, за да побере бегълците от загниващия западен свят държавица, като Русия!

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване