04/02/14 11:23
(http://www.borisloukanov.com/)

BAAwards – първи награди на Българската асоциация на рекламодателите за постижения в маркетинговите комуникации

До 30-ти април е срокът за номиниране на проекти в десетте категории на конкурса, а Marketing Creative Lab e сред партньорите на събитието.

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) учреди BAAwards  – награди за постижения в сферата на маркетинговите комуникации. Тяхното първо издание предстои, а вече стартира процеса по номинирането на маркетинг проекти в конкурса. Наградите са отворени за специалисти и екипи в областта на маркетинга, комуникациите, развитието на марката и рекламата, на фирми, агенции, неправителствени и други организации, чиито кампании са реализирани на българския пазар през 2013 година.

Кандидатурите, подадени в конкурса, ще бъдат оценявани от авторитетно жури, съставено от утвърдени професионалисти в областта на интегрираните маркетингови комуникации, представители на големи рекламодатели, комуникационни агенции, агенции за проучване на пазара, представители на академичната общност, маркетинг и брандинг експерти.

Журирането ще се извърши в два кръга. Финалната фаза ще се проведе през май. А победителите ще бъдат обявени на официална церемония на Наградите на БАР в началото на юни 2014 г.

Срокът за номиниране на проекти за BAAwards 2014 е до 30-ти април!

baawards

Ще бъдат оценявани маркетингови активности в 10 основни категории:

1. Нов продукт – представяне на нова марка за продукт на пазара, в съществуваща продуктова категория
2. Нова услуга – представяне на нова марка за услуга на пазара, в съществуваща категория
3. Нова корпоративна марка – представяне на нова корпоративна марка за компания, която навлиза на пазара в установена, съществуваща категория
4. Ребрандинг на продукт (Product Rebranding)
5. Корпоративен ребрандинг (Corporate Rebranding)
6. Корпоративна социална отговорност (CSR)
7. Подновяване на продукт (Re – launch)
8. Продуктова иновация
9. Спонсорство
10. Активиране на марка (Brand Activation)

А във всяка от категориите журито че отличи и:

  • Най-добър младши маркетингов специалист
  • Най-добър старши маркетингов специалист 
  • Най-добър маркетингов екип
BAR-Banner-300x250
“Идеята за учредяването и основната цел на BAAwards са да помогнат за развитието и утвърждаването на по-високи професионални стандарти в бранша, да откроят най-добрите постижения, които могат да бъдат пример и вдъхновение на работещите в маркетинг сектора в България.”
 
Росен Мисов, Изпълнителен директор на БАР

 

Повече подробности, относно критериите за оценяване, възможностите за кандидатстване и техническите изисквания към номинираните проекти може да откриете тук.

BAAwards 2014 се осъществяват с генералното спонсорство на Тойота и със спонсорството на Хенкел, Байерсдорф, БЕЛЛА и Девин. А сред партньорите на събитието е Marketing Creative Lab.

 


Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

BAAwards – първи награди на Българската асоциация на рекламодателите за постижения в маркетинговите комуникации is a post from: Boris Domain -The Marketing Creative Space

The post BAAwards – първи награди на Българската асоциация на рекламодателите за постижения в маркетинговите комуникации appeared first on .

Публикувана на 04/02/14 11:23 http://feedproxy.google.com/~r/BorisDomain/~3/iZV8pSp6icY/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване