02/14/15 07:50
(http://velqn.com/)

MAMOM – малко авторска музика от мен 2015 vs 1994

Силен старт се получава тази година, по отношение на МАМОМ или малко авторска музика от мен. Успях да намеря 2 аудио диска с парчета от 90-те, от златните години на тракерските времена, Fast Tracker 2.

Не само успях да намеря 20-30 парчета, забравени по шкафовете и потънали в дигитален прах, но успях да открадна време и да посвиря малко. Всичко записвам почти на живо, свиря го на момента, така, че повечето нови неща са импровизации.

Тук може да чуете старите парчета, т.н. деветдесетарските.

Трябва да отбележа, че продължавам да добавям нови „стари“ парчета, които буквално мислех, че са изчезнали след поредната загуба на данни преди години, така че съм щастлив от факта, че далновидно съм направил в аудио диска, за да се запазят.

Мога да отбележа култовата колаборация с Пешо, кавър върху 100 година на Нова Генерация и разбира се, парчето Дондуков – чисто тракерско изпълнение, които буди сантиментални чувства у мен :)

Това е общо взето върху първия аудио диск.

Върху втория може да се намерят по-стари неща, от периода 2000+, може да ги чуете тук:

За капак на всичко, оставям най-новите неща за последно:

Тук има голямо стилово разнообразие, space electronica, hip hop парче, ambient, dark ware, techno и всичко, каквото ми е хрумнало, както съм го усетил и как се е отбелязало върху секвенсъра:)

p.s.

Да, знам, че гледам втренчено, но какво да направя…

 

Публикувана на 02/14/15 07:50 http://feedproxy.google.com/~r/velqn/~3/R1zucAtSAmo/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване