11/26/15 11:29
(http://ivo.bg/)

Санкц Путинбург

 

След като днес на практика започнаха да действат руски търговски санкции срещу стоки от Турция ( която отказа да се включи в западните санкции срещу Русия), ще бъде справедливо да си спомним причините за лавината от двустранни и международни санкции, с новините за които ставаме и лягаме вече втора година.

 

Само факти.

 

През март 2014 г. , възползвайки се от слабостта на миролюбивата Руска федерация, специално подготвени украински части нахлуха на руска територия, с цел да я окупират и анексират на основание на историческия факт, че Киевска Рус е създателка на Русия и има законното право да предяви претенцията си към всяка част от уж руската земя. Оранжеви човечета без обозначителни знаци нападнаха руски казарми и учреждения, които, поради безвластието в Москва и предварително взетите мерки от страна на украинската агентура в тях, бяха заварени напълно неподготвени да окажат съпротива. Могъщата украинска армия се включи по въздух, суша и море, но украинският фашист Порошенко ( избран по-късно за президент милионите украински фашистки избиратели) отказа да признае украинската роля в окупацията, поне до нейното успешно завършване, когато с гордост си призна как е преметнал целия свят с лъжата, че нямал нищо общо с оранжевите човечета.

 

Украинското вероломство, разбира се, породи остро недоволство в ЕС и САЩ. Ето защо те наложиха санкции на миролюбивата Руска федерация, жертва на фашистката украинска хунта. Москва използва законното си право на самоотбрана и наложи санкции на собствения си народ, лишавайки го от вноса на западни храни.

 

В желанието си да отклони вниманието на света от факта, че не участва в западните санкции, Турция реши да се намеси военно в размирния руски кавказки регион, бомбардирайки гранични райони на миролюбивата Руска федерация. Турция се реши на тази интернационална помощ в борбата с кавказкия екстремизъм в резултат на факта, че Русия много иска, но понеже е истински демократична държава, не може да спре свободното движение на хиляди бойци към Близкия изток. Както е известно, Руската федерация няма служби за сигурност и това обяснява защо властите не могат да попречат на този експорт в особено големи количества.

 

В резултат на серията турски въздушни провокации срещу миролюбивата Руска федерация, обяснени лукаво от Анкара като „грешки в навигацията”, се стигна до постоянно напрежение по турско-руската граница, което ескалира до свалянето на руски бомбардировач на граница между Турция и Сирия.

 

Ето така, ползвайки законното си право на самоотбрана срещу турските домати, днес Москва наложи забраната те да бъдат внасяни в преливащата и без това от собствено производство на зеленчуци ( да не говорим за червенчуци) Русия. Ударени са руснаците, които бяха започнали да се правят на ударени и да не подкрепят достатъчно санкциониращия ги ръководител, забравяйки славните времена на Брежнев и постигнатите от него практически 100 процента народна подкрепа.

 

Можем да не се съмняваме, че под мъдрото ръководство на Кремъл руският народ, който вече постигна много в санциите по границата с Европа и ги доразви в посока Мала Азия, ще продължи да жъне успехи в това отношение и в самата Азия. Русия е голяма и възможностите й в това отношение далеч не са изчерпани.

 

Петър Първи би се обърнал в гроба от тези успехи на изолационистката политика на неговия съгражданин Путин Първи, при когото има основание Северната Венеция да бъде прекръстена на Санкц Путинбург и да бъде възстановена в това качество като столица на най-санкционираната империя в човешката история.

Резултат с изображение за Путин  корона снимки
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване