12/21/15 09:57
(http://ivo.bg/)

Секса, соца и Баце

Слушам тази сутрин как водачът на столетницата Михаил Миков разсъждава от телевизионния екран с претенцията за фертилни политически позиции по въпроса за секса и раждаемостта, която била по-голяма по-времето на непрежалимия за него премиер Орешарски, отколкото днес. И се чудя дали по липса на кауза БСП и нейните подобия не са се вкопчили в нещо като разяснителната кампания, учейки хората как се правят деца, макар самите те да осиротяват все повече в това отношение поради очевидната геронтофилия на партията.

 

Симптомите, че нещо там е наопаки са налице отдавна и са „незабравими”, но все пак да припомня бегло някои от тях. Например за спин скандала в БСП, който говорителят на БСП Антон Кутев предизвика с изявлението си в едно интервю, което прозвуча толкова реалистично-натуралистично, че чак го обявиха за виц. „Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си”.

 

Откровението на Кутев обаче далеч не беше солова акция, а по скоро се родее с начина на мислене и говорене на друг титаник на мисълта в партията, към чийто елит се числеше тогава се все още Румен Петков. Същият, известен с бездънния си цинизъм, се възмути до дъното на душата си от конкурентната изява на Кутев и поиска от ръководството на БСП да вземе мерки срещу него.

 

За Румен Петков цинизмът е в реда на нещата, когато го употребява за чужда сметка, включително по адрес на съпартийци. Както в случая с Татяна Дончева, под чийто чаршафи се зарови в едно предаване на 21 май 2011 г. с фразата: „тишината в спалнята (на Дончева- бел. авт.) ражда чудовища”.

Пак Петков наричаше опозицията на тройната коалиция импотентна, а за министър Меглена Плугчиева подметна “доста се е превъзбудила”. Дори и собствения си главен секретар на МВР Валентин Петров не пощади с просташки каламбур, казвайки, че по отношение на него стои “отпред, отзад, както го предпочитате”.

Незабравимо е и палячовското му поведение на една пресконференция, когато в качеството си на вътрешен министър се кълчеше пред възторжената си медийна публика и говореше за Куйович Муйович, Уйович.

Във видеото (http://rumenpetkov.blogspot.bg/2008/03/blog-post_2796.html), съхранено в мрежата от онова събитие, можете да видите как до министъра се гърчи от смях ръководителят на пресцентъра на МВР Явор Симов ( досущ като маститият Райчо Райков в едно интервю с арестувания Тодор Живков, след което Райков после беше помазан като говорител на руско-българското мафиотското правителство на Беров) . Симов е виден репортер на БНТ в днешно време, което опровергава парадигмата, че веднъж обозначен като част от властта журналист повече не може да се завърне в ролята на журналист. Това правило очевидно важи само за „неправилни” журналисти, но не и за такива, като царският говорител Димитър Цонев. Той също днес е в „напълно неутрална” роля на екрана на държавната телевизия със собствено предаване и мнение по всички въпроси на вътрешната и външната политика.

Петков си има и последователи сред по-младото поколение циници в БСП в лицето на депутата Кирил Добрев. Запитан през юли 2014 г. дали е добре жена да оглави БСП, съзаклятникът на Георги Първанов в хотелския(и не само в него) бизнес, Добрев отвърна, че жените ги предпочитал „за други работи”.

          Самият Първанов се измъкна сух от блатото на секскандала през август 2008 г., разгласен от седмичника „Уикенд” ( продаден за наказание след това на Пеевски) . Вестникът напечата такива подробности, че и най-развинтената фантазия на булевардния журналист не би могла да измисли без никакво основание списъка на сексуално употребени от Първанов известни в публичното пространство млади жени ( предимно журналистки). Сред тях беше откроена поп певицата Марияна Попова, но набързо я накараха да си затвори устата като я отвори принудително със серия от писани под индиго интервюта. В операцията по сплашване на Попова президентът Първанов беше задействал агенти от подчинените му служби, което всъщност беше истински важната, подлежаща на сериозно разследване тема. Но къде ти така храброст сред изнасилената ни журналистика!

          В заключение трябва да се признае обаче, че, както е редно, ученикът ( на Първанов и Петков ) Бойко Борисов далеч надминава своите батковци по цинизъм. Припомням малък цитат от изтеклия в края на април 2013 г. аудиозапис, в който тогавашният градски прокурор на София Николай Кокинов казва за премиера Борисов : „началника си избра главния прокурор”.

Действащи лица към датата на записа:

НК- Николай Кокинов, градски прокурор на София

МН- Мирослав Найденов , бивш министър на земеделието и храните

ББ – Бойко Борисов, министър –председател

( Извинявам се лично на читателите за онова, което ще си припомнят или прочетат за първи път)

Б.Б.: А този Джамбазов на кой е човек? Аз знам кой го е назначил. Сашо Арабаджиев се е обадил на Филчев и го молят Станишев и Първанов.

Н.К.: Той ми е градски, от Ямбол е, по-малък е от мене. Малко гей си пада, ама….

Б.Б: Не малко, той си е откровен педерас.

Н.К.: Е да де, ама иначе си е добро момче. Умно момче.

Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.

Н.К.: Хи-хи-хи.

Б.Б.:…за да мислат, че съм интелигентен. Кольо Филчев ми разказа целата му история. Нали знаеш, той е кото СД – като му щракнеш копче и почва да разправя с години и с дати.

Н.К.: Е той Джамбазов, Бойко Найденов го взе. После и аз си го взех.

Б.Б.: Да не би и ти да обичаш така…..

Н.К.: Ми де да знам, не съм пробвал, Ама може и да е хубаво. Знае ли човек на тази възраст.

Б.Б.: Е той не беше ли тоя дето ходи да разпитва Овчаров в кабинета му?

Н.К.: Да даже му се караха. А за Миро Найденов, мен тва дело ми го крият.

Б.Б.: Кой го крие?

Н.К.: Ръковос.дството на прокуратурата.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Караш ме да говоря срещу началника си ли? Наблюдаващия прокурор докладва сяка вечер на Боби Сарафов.

Б.Б.: Боби Сарафов е?

Н.К.: Ми докладва си, предполагам, че е по разпореждане на Цацаров щото тази дисциплинарка ми е голям чатал на врата. Всеки ме изнудва.

Б.Б.: А Апелативен по-хубаво ли е от Градски?

Н.К.: Ами по-високо е. Три граници са. Долу от Благоевград горе до Видн. Обеща ми едно /да стане главен прокурор/ а то не стана. Моя мандат изтича след три години. Няма какво да правя тука. Освен това ще съм втора инстанция на СГП, а и не само на нея.

Б.Б.: А неговото дело ( на присъстващия МН- бел. авт.) как го виждаш като прокурор?

Н.К.: Ми никак не го виждам. Неговия свидетел, как се казваше, Симеонов, пак е бил отбой. Казаха ми, че дръпнал си го бил нещо. Така ми казаха от летището. Сериозно ти говора. Без неговите показания аз не виждам кво има по делото. Имат само тия СРС-та на Калинка.

М.Н.: Те сега искат да привличат и Малена към мене.

Н.К.: /към Б.Б./ Не ми се подсмихвай, ти си го избра.

М.Н.: А по второто дело – това за пиарките. Там тая другата, Накова.

Н.К.: Братко дишат ти във врата. Познай кой е от три пъти. Не съм аз. Питай началника да каже.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Ти. Питай главния кво му се върти във главата. На мен не ми казва. Изненадва ме непрекъснато. Днес ме бие, утре ме гали. Ето за това искам да стана, Апелативен да отида…..Главния ми каза да разпънем като Христос журналисът от Медиапул Борис Митов. И той е гей.И наркоман и гей. Нали съм все главен бушон /към Бойко/ нещо взех да са уморявам. Сериозно ти говора. Много ми идва. Удар след удар. Всек ма цака. Мъка ми е…..

Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?

Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей.

Б.Б.: Роман си е манаф малко.

Н.К.: Е приятелчета са си с Джамбазов.

Всички участници в записа, както и цитираните по-горе, са над 18 годишна възраст. Участват в секс сцените по своя воля и срещу заплащане, поради което в този филм не попадаме под ударите на закона за ролята им в порнографските сцени.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване