01/12/16 11:41
(http://ivo.bg/)

Кой опипва и изнасилва българската публичност с гузната си лява ръка

Борците срещу либерализма у нас изпаднаха във възторг от възможността да паразитират върху темата за бежанците в Европа и нейната грозна проекция, обобщена в заглавията тук като „масово изнасилване” на жени в новогодишната нощ в Кьолн. Особено самозадоволяващо им се вижда да обвинят не очевидните скотове, задявали жени на тълпи ( защото за нисшите същества това е характерно и феноменът с проявената от тях престъпна агресивност е в кръвта им) , а именно „либералите”, които били млъкнали пред тази очевидност, ясна на борците срещу либерализма също по рождение.

 

Самите германски медии , държавата и обществото занемяха пред предизвикателството, но да обясняваш на туземните ни борци срещу либерализма, че това стъписване е резултат не само от шока, но и от дългогодишните навици на медиите, държавата и обществото най-напред да научават фактите и след това да ги коментират, е като да очакваш от нашите мутреси да си признаят, че нямат нищо против да бъдат изнасилвани системно, но само от чичковци с парички. Как да ги накараш да проумеят, че в Германия важи правилото на светофара при опасност от катастрофа: спри, огледай се и тогава премини на тротоара на заключенията!

 

У нас катастрофата е сеир, който дава възможност за катастрофални заключения по адрес на врага, привиждан като безспорен виновник и осъден без съд и присъда- ако може направо на смърт.

 

В други случаи, когато им изнася, тези нашите пехливани се хващат за прословутото правило от римското право, съдържащо се във въпроса „ Qui bono?”, т.е.” Кой има полза?”. Не и сега. Защото отговорът е : крайно десните и чуждомразците. Така е обаче там, в Германия и в Европа, приобщаването към която институционално левите тук обичаха да си приписват като своя заслуга ( от Първанов, до Станишев). Сега обаче Путин диктува некролози за мечтаната от него смърт на обединена Европа и тази инструкция , като обикновено, има по-голяма сила в редиците на левичарството у нас от някакви си леви традиции и принципи.

 

Левите традиции и принципи в Европа застанаха на страната на бежанците, на мигрантите – както щете ги наречете, но на страната на по-слабия в този драматичен епизод от вечната сага на преселението на народите. Дори и след свинството с масовото опипване, довело и до две изнасилвания, стотици унизени жени и стотици грабежи на лично имущество, подкрепата за приемането на мигрантите в Германия не спада от традиционните 60 на сто и е монолитна сред германските левичари.

 

У нас същите, които не могат да обяснят залеза на социализма тук и по света, виждат в случая от Кьолн шанс да се нахвърлят върху либералните ценности на Европа с яростта на европейските крайно десни граждани и на кремълските пропагандисти. Те направо ликуват, че била замлъкнала мъждукащата в България общност от привърженици на либерализма ( някакви либерали от центъра на София, по израза на министър Москов от времето, когато рейтинга му надскочи този на Борисов заради антиромските му изказвания).

 

Разликата между левичарството, крайно дясното и руския шовинизъм, проповядван тук като висша форма на българския патриотизъм, днес е само в изразните средства. Ако зализаните борци срещу либерализма нападат либералните ценности като „отживели”, „ провалени” и с прочее относително кротки термини, то за побратимите им по манталитет от разклоненията на руския шовинизъм същото е формулирано с изкованите в Москва термини, като „либерастия”, „толерастия”, „еврогейство” т.н.
При всяка драма в държавите, които са неотразим магнит за българските бежанци от съветизираната България, либераломразците у нас стават от сития си сън на набедени борци за социална справедливост и расова чистота на българщинАта, протягат се доволно и започват с обобщенията , заклинанията и бабешките пустосвания на „либерал”, което им звучи като „канибал”.

 

Така беше след януарската кървава баня в Париж миналата година. Така е и с вълната от бежанци в Европа, уж провокирана от либералите на Запад и най-вече от либералните американци, които били създали главорезите от Ислямска държава, дето Путин щеше да ги обезглавява от въздуха, за да спре въпросната бежанска вълна и да ни спаси от злото, породено от съдружниците на либералите в Близкия изток.

 

И ето, че отново нещо чудесно за борците срещу европейския либерализъм им даде нова сила да живнат. Кьолнската драма- голяма, колкото местната катедрала!

 

Самите германци се оказаха стъписани от „приятелския огън” на приютените чужденци и реагираха на (не)културния сблъсък с бързината на хипнотизиран заек от фаровете на автомобил. На медии, политици, общество им трябваха дни, за да напуснат вцепенението и да го анализират, след което да реагират. Но у нас борците срещу либерализма нямат този проблем: веднъж надушили „кръвта” на либерала, не пускат следата.

 

Сега им е паднало да се обадят\ обидят лично, след като мълчаха, например, за изцепката на др. Кирил Добрев „ аз жените ги използвам за друго” ( в отговор на въпрос за евентуално оглавяване на БСП от жена) или след като от години се правят, че не забелязват, как техния Бойко гняви жени по площади и магистрали, като им тика в устата залци. За похожденията на същия или на приятеля му Първанов http://e-vestnik.bg/4473- нито дума!

 

Дреболия в сравнение с онова в Кьолн? Да, така е. Няма база за сравнение. Тук е прието да си биеш жената ( видно от последното проучване на общественото мнение по този животрещящ въпрос), но да си траем за това.

 

„Около една трета от жените в Европейския съюз са преживели физическо или сексуално насилие, след като са навършили 15-годишна възраст, а над една пета от европейките са станали жертва на насилие от страна на партньора си. Това показва изследване, проведено сред 42 000 жени на възраст от 18 до 74 години, живеещи в 28-те държави-членки. Изследването е направено от Агенцията на Европейския съюз за основните права и разкрива степента на злоупотреба, понесена от жените у дома, на работното място и в интернет. Данните за България показват, че всяка 4-та жена е била насилвана физически или сексуално от своя партньор.

Изводите от изследването показват, че 5 процента от анкетираните жени са били изнасилени, 11 процента са били подложени на сексуално насилие чрез имейли или есемеси, а 55 процента от тях са преживели сексуален тормоз на работното си място.”

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1227532

С риск да им дам повод да ме обявят за фашист ( нали трябва има срещу кого да се борят т.н. антифашисти, нуждаещи се отчаяно от фашисти за осмисляне на живота си) : оставете Германия на германците. Те ще се оправят с насилниците над жените там. Борете се със собственото си лицемерие на мутреси, които нямат нищо против един космат екземпляр да им позволява властнически да му пипат мускула на публично място и да се кикотят доволно, когато 10 години по-късно продължава да им се подиграва, че крякат около него като пуйки!

 

Оплаквач(к)ите на гроба на европейския либерализъм трябва да свалят най-напред чер(ве)ните си забрадки и замъглените очила, през които не виждат, че собственият им националсоциализъм се провали и в социалистическата, и в националистическата си част. Едва след това да хлипат за нарушените права и свободи на клетите европейци пред нашествието на черните забрадки и бурки. Защото те , европейците, ще се оправят с проблема, който наистина е голям, но не и непреодолим за обществата, който са отхвърлили и болшевизма и неговата разновидност националсоциализма.

 

 

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване