03/04/16 17:11
(http://ivo.bg/)

Български наемници се бият на страната на Русия не само в Донбас, но и в Лондон

Покрай мутрата-путинофил Георги Близнаков, който се прослави с подвига да бие граждани на околовръстното шосе край София, се запознахме с образа на типичния руски наемник в България. Същият се хвали във фейсбук с това, че е отишъл в Украйна да убива на страната на руските мутри в Донбас.

Други руски наемници, който твърдят, че са българи, са демонстрирали русофилщината си в Лондон по повод руския празник 3 март, натрапен на България като най-важното събитие за българите. Развявали руското знаме пред руското посолство, козирували му и макар да не ги пуснали по-далеч от стълбището, където господарите държат слугите си, но се хвалят с този позор.

Не бих се занимавал с падението на желаещите да бъдат паднали, но ме занимава една подробност от ( почти) лично естество.

Преди година бяха заплашен да бъда отровен с полоний от същество, което претендира също да е от български произход. Щеше да е само проява на лош вкус в „шегуването”, ако не се беше случило в рамките на масирана кампания от заплахи срещу живота ми в рамките на денонощие, задействали реакцията на МВР, където бях извикан с предложение да подам сигнал, за да имат основание да проследят източниците на заплахите.

За моя изненада ( не по технически причини- не се съмнявам, че не е проблем заплашващите да бъдат установени) , МВР установи трима от тях ( нека знаят, че поназнайвам нещичко за тях). Викани са на разговор. Иначе казано, регистрирани са. Както вече съм писал, прокуратурата сметна след това, че те били употребили правото си на свободно слово…

Четвъртият, който ме „покани” да ме черпи с чай, заразен с полоний, се крие на чужда територия. В Англия. Ето това е причината да се върна към тази тема чрез снимката на гордите с рублофилския си подвиг руски наемници, претендиращи да са българи.

За протокола има някакво значение, ако някой някога се поинтересува ( в самата Великобритания, която вероятно би искала да знае кой руски слуга заплашва с полоний от нейна територия).

Припомням заплахата на анонимния „шегаджия” и се питам, дали пък същият не е на снимката, с която българските наемници на руската хибридна война срещу Великобритания се хвалят.

 

Драги Г-н Инджев,
С едва затаена надежда и дълбоко чувство на морално удовлетворение чета колко сте популярен сред прогресивната част от българския народ.
Вместо да се плашим един другиго с убийства и съд, предлагам да цивилизовано да обсъдим различията помежду ни на чаша чай.
Само ме изчакайте малко да питам в Кремъл къде забутаха оня самовар, в който правиха чай на другаря Литвиненко.
Искрено Ваш, товарищ Иванов ”

Posted by Другарят Иванов | февруари 15, 2015, 23:09 | edit http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/smartni-zaplahi-besilo-za-ivo-indzhev.htmlъ):

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване