06/07/16 20:10
(http://ivo.bg/)

Путин подражава на Борисов – вярва във възкръсването на “Южен поток”

Имаше един съветски виц, иронизиращ петолъчката на съветската естрада, според който Елтън Джон страдал от мания за величие. Тичал из Лондон и се биел в гърдите с крясъци: „ аз съм Йосиф Кобзон”!

 

Нещо такова ми минава през ума във връзка с информацията на Ройтерс, според която Путин заявил след среща с израелския премиер Нетаняху, че Русия не е спирала окончателно „Южен поток” и „Турски поток”.

 

Това си е цитат по Бойко Борисов.

 

Дори и след като лично Путин, а след него и всякакви там слуги от ранга на премиера на страната, шефа на Газпром , министъра на енергетика на Русия и т.н. се изредиха да декларират безвъзвратната кончина на „Южен поток”, нашият Бойко Борисов упорито отказваше да спре да се кръсти във вярата си, че където е капало, (потокът) пак ще тече.

 

Ако се окаже, че наш Бойко е бил прав да се кълне в правата вяра, а Путин е бил грешник да отстъпи ( макар и временно) от нея, ще рече, че Путин имитира Борисов.

 

 

С други думи, според модификацията на вица, Путин страда от мания за величие, тичайки по Червения площад с крясъци: „аз съм Бойко Борисов”!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване