06/30/16 10:37
(http://ivo.bg/)

(Б)рокерите на Путин на разузнаване с бой в България

Български граждани с руско самосъзнание биха днес в Бургас българи и украинци, които се опитаха да протестират срещу руска провокация.

http://clubz.bg/41669-protestirashtite_sreshtu_noshtnite_vylci_shte_bydat_sydeni_za_huliganstvo

 

В България ни разиграват в „мека форма” съветският сценарий от преврата на 9 септември 1944 г., наречен със задна дата след това „социалистическа революция”. Насъскват петата си колона да свърши мръсната работа на Кремъл в момент, когато пратеници на Москва, рекламни лица на агресивния руски шовинизъм, подкрепяни горещо лично от Путин, нахлуват на българска територия , в която държавата не оказва съпротива, а на практика ги подпомага с позитивния си неутралитет в полза на руската провокация.

 

Това се случва в момента с толерирането на руската глутница „Нощни вълци”. Невеж ( иначе нямаше да е част от фанатичната глутница) техен представител, който се оказва по националност словак, обяснява пред телевизионните камери в Бургас по този повод, че целта била да се засади дърво навсякъде, където е загинал руски войник. Откъде да знае, че в България загинали червеноармейци няма, а в памет на загиналите преди близо век и половина руски войници, включително от финландски, украински, грузински и т.н. произход, отдавна са „посадени” стотици паметници, обгрижвани обилно от привържениците на българската зависимост от Русия.

 

От телевизионните кадри от мястото на побоя е видно, че тъкмо българска глутница от проруски биячи напада протестиращите срещу руската глутница.

 

Очевидно побойниците са организирани и информирани за мястото на своята изява, но полицията не предотвратява демонстрацията им по сплашване на българите, желаещи да се противопоставят на чуждите провокатори. Вместо това униформените арестуват след успешната акция на побойниците и техните жертви.

 

Ето как путонифолският сайт БЛИЦ акцентира върху приравняването на вината на двете групи:

 

„Всички участници в днешното меле на бензиностанция ОМВ са задържани, съобщават от ОД на МВР в Бургас. И двете групи – тази на протестиращите срещу „Нощните вълци“, и тази на войнски съюз „Васил Левски“ са отведени в Пето РУП. Свалени са и записите от видеокамерите на бензиностанцията, които ще дадат пълна картинка за случилото се тази сутрин, пише flagman.bg.От полицията в Бургас уточняват, че рокерите нямат никакво участие в инцидента. Дори напротив – в момента на сблъсъците те са били в ж.к.“Славейков“. Предвижват се по предварително обявен и утвърден маршрут и до този момент не е имало никакъв проблем с тях.

Инцидента тази сутрин е предизвикан единствено от двете групи, сблъскали се на бензиностанция ОМВ. Сред групата на протестиращите срещу „рокерите на Путин“ са няколко украински граждани, уточняват от полицията.”.

 

Заглавието не просто внушава равнопоставеност между побойницзите и жертвите, но и изразява задоволство, че самите руски провокатори нямат никакъв проблем:

 

Белезници за всички участници в мелето в Бургас

„Сред задържаните обаче няма рокери от “Нощните вълци”, ето защо:…”

 

А няма задържани руски провокатори, защото българските им съзаклятници са отлично информирани и организирани в разчистването на пътя им. Задача е била да сплашат настоящите и бъдещи желаещи да се изправят срещу руската провокация, докато тя тече с всички попски салтанати в квартал „Славейков” с поднасяне на цветя пред съответния паметник от времето на комунизма.

 

Изводът, който всеки може да си направи, е, че ако протестираш срещу пратениците на Путин, първо те бият, а после те арестуват, докато походът на руските провокатори си продължава спокойно.

 

 

„Интересното” е, че както полицията, реагирала след демонстрацията на сила от военизираната група защитници на Путин, така и самите униформени побойници, са били информирани за мястото и времето на протестния митинг , независимо от факта, че той не е бил оповестяван публично от неговите организатори именно, за да се избегнат наказателните действие на изпратения за целта отряд. http://www.flagman.bg/article/104684

 

От репортажа на БТВ, излъчен преди наказателната акция на путинофилите, струят миролюбивост и парадоксални лъжи. http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/motoristite-na-putin-v-balgarija.html

 

Докато репортерката интервюира един от пратениците на Путин и го пита, дали се е срещал на живо с президента на Русия, той повтаря два пъти, че му се е случвало да го види „само отдалеч”. Обаче архивните кадри в същия момент показват как въпросният се здрависва радушно с Путин и, щастлив от това, задържа ръка му за по-дългичко…Редом до него му превежда през цялото време Камен Попов, същият, който изпрати юмручното послание в лицето на Волен Сидеров в центъра на София пред цял взвод милиционери.

 

Вождът на „Атака”, детрониран морално от Попов пред путинофилите, се смири след това. Милиционерите вкупом се отметнаха след това от свидетелските си задължения, а Пенков се оказа невинен в очите на българското правосъдие, пред което Сидеров, лишен от демонстративната руска подкрепа, клекна със самопризнания за своите хулигански прояви, ядосали дори Кремъл с бумеранговия си ефект за руското влияние в България.

 

Путинската пета колона се пренарежда, консолидира и лидира от втори и трети ешелон слуги на Кремъл.

 

 

За всеки наблюдател на ескалацията на руските провокации в България е ясно, че руският режим подлага на изпитание съпротивителните сили на парализираното от гербаджийското пасуване в полза на путинизма българско общество.

13418757_1272443662767516_4897929085146451661_n

 

На законно обявения митинг на протестиращи срещу Монумента на окупационната червена армия МОЧА в София на 11 май тази година група провокатори, сред които дежурен отряд платени младежи, наричащи се в интернет „Червена сила”, беше окупирала подстъпите към монумента. Вместо да ги разпръсне или арестува за провокиране на сблъсъци, полицията построи защитен кордон пред тях, охранявайки самозваните „охранители” на съветския символ номер едно в България. След което, за по-зрелищно обгрижване на провокаторите, бяха мобилизирани за същата цел и маскирани жандармеристи.

С качулки бранят срама

 

По стъпките на петата колона и в нейното чело днес тук са (б)рокерите на Путин „Нощните вълци” душат, проверяват ни колко струваме. Вършат разузнаване с бой- разузнаването от тях, а боят – от българсите им другари.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване