08/12/16 06:44
(http://ivo.bg/)

Борисов би пуснал и вагоните за Аушвиц по искане на Адолф Ердоган

България, управлявана от Бойко Борисов на принципа на политическата целесъобразност във връзка с личния му интерес на политик, бранещ със средствата на демагогията собственото си властово оцеляване, получи голямо похвала от турския президент Ердоган, за когото същият Борисов твърдеше в началото на година, че се меси в българските дела.

“Днес в България беше заловен още един, техен финансист. Искането му за убежище бе отхвърлено и той беше предаден на Турция”, каза Ердоган пред свои симпатизанти, цитиран от “Хабелер”.

България експулсира Бююк, въпреки че Софийският апелативен съд (САС) окончателно отказа да го екстрадира още през март. Властите посочиха като причина за връщането на Бююк това, че е просрочил законния срок за пребиваване в България.( Faktor.bg)

Във връзка жеста на Борисов към Ердоган коментатор в ivo.bg написа следното:

“Симеон:

“Не знам за тях двамата,но със сигурност знам едно:

С днешното ни правителство, парламент и православна църква българските евреи щяха да се окажат до един с изтекли паспорти и щяха тихомълком да отпътуват с конския експрес за Аушвиц. По чисто административни съображения, с възможност за обжалване от вътрешността на газовите камери”.

 

 

Borisov_celuva_Erdogan_v_Istanbul-2

 

 

 

Истанбул, 23 май 2015, Световна хуманитарна среща: Борисов целува домакина Ердоган за изумление на протокола и съпругата на турския президент

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване