09/11/16 10:23
(http://ivo.bg/)

В брака по сметка с БСП Борисов е под чехъл

За втори път в рамките на седмица БСП намеква нещо за мъжествеността на премиера Борисов. Най-напред висшия функционер на партията Бриго Аспарухов го призова в телевизионно интервю да се кандидатира за президент, ако е мъж. Ако не се кандидатира, не ще да е мъж, а нещо друго.

Днес съмнение в мъжествеността на Борисов изрази и Илияна Йотова. Номинираната за вицепрезидент от БСП евродепутатка този път засегна на мъжка чест Борисов заради вероятността той да оттегли подкрепата си за Ирина Бокова в състезанието за генерален секретар на  ООН, каквито слухове плъзнаха в медиите от ден-два насам.

Крайно време е, ако от БСП знаят нещо по въпроса за ориентацията на Борисов в смисъла, в който се подразбира от съмненията в неговата мъжественост, да го кажат открито. В хомофобоската по европейските стандарти България сексуалната ориентация е сред най-разпространения вид “компромати” .

С мълчанието си по въпроса Борисов оставя вратата за тези съмнения отворена- още повече като се знае как невъздържано гневно реагира, когато се смята за несправедливо обвинен в нещо.

За сравнение: след като го оприличих на пощенски гълъб заради раболепната му реплика пред Турския премиер Йълдъръм, че си записва думите му и ще ги занесе на Меркел, той се засегна толкова, че ме обяви публично за идиот. Сега, когато от БСП го кълват по мъжествеността му, той си мълчи. Не се засяга.

От друга страна Борисов си е под чехъл в брака по сметка, чрез който си дели политическото пространство с БСП от първия ден на политическата си кариера, започнала именно по идея на едни другари. http://e-vestnik.bg/24318/borisov-zhenite-kompromatite-i-malchanie/

На властната си съпруга със столетен опит в интиганството ( щом й дължиш положението си в обществото), която му казва да си знае мястото пред хората от време на време, човек(ът) на възразява.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване