09/11/16 17:16
(http://www.asengenov.com/)

Два клана има в България: на Пеевски и Борисов

Борисов каза, че "ще нарисува по-хубава карикатура", а преди ден-два самият Комарницки потвърди, че го присиска дедлайн-а и оставя на премиера да се справи по-добре. Ама, понеже Борисов не ще, карикатуристът взе, че нарисува нова тематична картинка.

Нали Мустака, дето е в изгнание в Сърбия взе, че обясни, че в България имало два клана. На Пеевски и на Борисов. Замислете се! От сигнала на Протестна мрежа Поръчкоратурата подгони само него – Цветан Василев. Другите или са "на трупчета" в някое прокурорско чекмедже, или са чисти като моминска сълза...

Да ви кажа, май е второто, щото на мама момчето днес казало, че "всички проверки са приключили поради липса на данни за каквото и да е престъпление или друго нарушение..." Чист, бе! Казвам ви!

Е, имаше едни 3000 хиляди данъци, дето майка му ги дължала на НАП, ама агенцията по изключение позволи семейството да си ги плати. Така де, по-добре да ги внесат, отколкото да не ги внесат. А и сигурно са обещали, че повече няма така да правят.

Прав беше Пеевски като ви каза на пресконференцията, че ще трябва да му се извинявате лани, помните ли? В НДК. Помните ли?

"Постоянно се заливат с фалшиви сигнали институциите за мен и моето семейство, но когато това свърши, и през това ще мина, но когато всичко свърши, кой ще ми се извини?"

Кой ще му се изви, бе? Никой!

Но момчето ви е простило! "Не тая злоба към никого, въпреки всичко..."

Затова и прокуратурата се зае да оправи нещата и като подгони Василев, та чак до Белград. Той обаче не млъкна̀... Та, като гледам как стоят нещата, очаквам продължение. Както мъдро е казал народът, като не щеш мира, на ти... карикатура.


Публикувана на 09/11/16 17:16 http://www.asengenov.com/2016/09/11092016.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване