09/12/16 08:46
(http://ivo.bg/)

С подметки върху знамето на ЕС : обикновен рашизъм

Дружбата с Русия не тъпче на едно място, а направо марширува върху знамето на Европейския съюз, както се видя от сборището на граждани със съветски знамена и руски пропагандни лентички край язовир Копринка вчера.

 

phpmr8be2_559x*-2

Гневът на червенотиквениците, които се нахвърлили да си трият подметките върху символа на европейското обединение, бил предизвикан от “откритието”, че България поддържа европейските санкции срещу Русия заради рускта агресия в Украйна. Къде е “новината” тук?

Няма новина. Превръща се в нещо обичайно на територията, от която държавата се е оттеглила в полза на червените кхмери http://nova.bg/news/view/2016/03/03/141093/симпатизанти-на-атака-свалиха-знаме-на-ес-и-го-стъпкаха/.

Няма новина във факта, че фанатизмът на комплексираните русолюбци е свързан с омраза към успелите народи и тяхното европейска символика.

 

960

НА СНИМКТА:ЗАПАЛИХА ЗНАМЕТО НА ЕС- ОТНОВО НА СЪВЕТСКИ ПРОПАГАНДЕН ТЕРЕН НА ФОНА НА МОЧА НА 9 МАЙ, ПО СЪВЕТСКИ ПОВОД

Няма новина и в повода- санкциите срещу Русия. Правителството само потвърди наскоро чрез своя външен министър Даниел Митов известната позиция, че няма как да не сме солидарни с решението на ЕС ( който крепи управлението на Борисов с най-щедрите европейски субсидии на глава от населението спрямо останалите бенефциенти на еврофондовете).

Тъкмо фактът, че няма новина е същинския скандал. Защото уж проевропейското правтелство праща полиция да арестува всеки българин, дръзнал да изрази несъгласието си с монументалната лъжа за “освобождението” на България чрез съветска окупация. Властта просто изпълнява волята на началството от Москва. То даде пари за камери, за да се следят българските бунтари срещу  съветското монументално наследство в столицата ни. Но това финансиране, както и спонсорирането на путинифилските сборища и инициативи в България, се възприемат неофициално като нещо, което е в реда на нещата- точно толкова, колкото поругването на символиката на съюза, в който България членува официално.

Изповядващите култа към Русия тук не се нуждаят от новина, от повод да си покажат простащината. Достатъчно им е да се скупчат в стадо и колективизмът им избива в агресия, характерна за глутниците. Организаторите на това тържество на евробългарофобията знаят отлично това. Ето защо редовно подгряват стадното чувство на собеподобните си на пасищата, от който черпят сила омразата и самонавиването на чифтокопитните им инстинкти, отприщвани срещу въображаем, но пасивен враг, от когото няма защо да се боят поради една проста причин: българите, които подкрепят българското членство в ЕС , са доказано мнозинство, но путинофилското малцинство си има подстрекател и обединител, който да се възползва от добрите нрави и възпитанието на своя “противник” в тяхно лице, за да храчи безнаказано в него.

Пасивното поведение на властта в България срещу галопиращата простотия на русолюбието наторява пасищата на русолюбието край Бузлуджа и Копринка, на които ритуално се явяват автобусните пилигрими веднъж годишно ( кой ли плаща за тази циклично повтаряща се всяка година голяма екскурзия е риторичен въпрос), за да се види каква е алтернативата на миграцията на българите към страните от ЕС ( и САЩ).

Сборищата със съветски и руски знамена, на които тъпчат европейския флаг, са диагноза за главното заболяване на страната, заразявана насилствено отново и отново със спина на уж взаимната любов с Русия, която съществувала винаги и щяла да пребъде вечно ( т.е. до самото разпадане на руската федерация по същите причини, по които се спомина кротко и СССР).

Българските пътници на този Титаник обаче се наслаждават на пиршеството на собствената си глупост на борда и тропат с крака върху европейското знаме напук на задаващия се айсберг пред божеството им Путин.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване