11/07/16 08:25
(http://ivo.bg/)

Путин и Медведев отиват на балотаж в България

Днес ще коментирам снощните избори за президент с псевдоним или както е модерно да се казва- под ник.

Избирам да съм Винету ( любимец на Хитлер и Бойко Борисов). Това ще ми позволи да съм независим от себе си, що се отнася до подозренията, че нещо се хваля с верните си прогнози. А и като трол имам повече шансове да ме реабилитират телевизиите и да осъществя мечтата си да ме поканят за коментар ( а защо не и да им послугувам срещу заплата), отколкото дискредитираният в Лъжландия с  верните си прогнози Иво Инджев.

След масовото вдъхновено надлъгване на шаманите точно с колко процента ще води фаворитката на Големия бял баща при първата обиколка от надбягването към Големия президентски вигвам, Винету е горд да ви припомни истината.

Винету пита:

Казах ли Ви, че Големият бял баща ще такова мамата на себе си, като издига Цецка за майка на въоръжените ни сили с обезоръжаващия аргумент, че разбирала от закони? Казах ви. Казах ви го в 12.57 ч. на 2 октомври, само минута след като Големия бял баща разкри тайната на своя избор, която не беше тайна за мен, поради което си бях подготвил текста предварително и го изстрелях докато вождът още обясняваше защо другите индианци, строени от него за контраст на стълба на позора, не стават за президенти, за разлика от Цецка. Това бъше първия прогнозен резултат за гласуването от 6 ноември, базиран на допитване до здравия разум на Винету.

Аз казах. Хау!

Казах ли ви, че племето на червенокожите другари и другарки много внимава да не ядоса Големия пребледнял баща с победата си и няма да му искат скалпа, за да си запазят възможността да направят голям племенен съюз по заръка на Великия двуглав Орел от изток? Казах ви. И пак познах.

Аз казах. Хау!

Казах ли ви, че при съотношение 20:1 никой не може да победи синовете ( и дъщерите) на Голямата мечка от Изтока. Казах ви и бях прав.

Аз казах. Хау!

Казах ли ви, че има само два варианта за победа на тези избори? Единият е да спечели Путин. Вторият е да победи Медведев. Гласуваш за Радев, побеждава Путин. Гласуваш за Цецка, побеждава Медведев.Казах Ви. Нямаше начин да не съм прав при навалицата от 20 червенокожи специалисти източни побойнически изкуства срещу един бледолик от питомния Запад.

Аз казах.Хау!

Казах ли ви, че Големия пребледнял баща няма да подаде оставка, както обеща най-напред за заблуда на враговете и за радост на следобърсачите, които много искат да останат на хранилката в уютния вигвам на вожда? Казах ви. Познавам маскировъчните  му навици и не можа да ме заблуди.

Аз казах. Хау!

Казах ли ви, че за скалпа на Големия пребленял баща първи ще започнат да точат ножове някои от онези, които при първа проява на слабост ще му се нахвърлят със същото настървение, с което търкаха микрофоните си в неговото его? Казах ви и сами видяхте, как това вече се случва.

Аз казах. Хау!

Казах ли ви, че лоялните на Големия пребледнял баща от най-близкото му обкръжение, лоясали от захлебването на трапезата му, ще се изпокарат дали да се спасяват като останат на хранилката или да бягат от нея, преди да се е срутила на главите им? Казах ви и ако сте следили разнобоя в мърморенето на старейшините на племето по темата, знаете, че съм бил прав.

Аз казах. Хау!

Винету казва още:

Големият пребледнял баща обаче няма няма скалп. Все едно на босия опинците да вземеш. Ядец!

Големият пребледнял баща обеща да хване пътя по широките ловни полета ако куцата кобила, на която е заложил в състезанието, се препъне отново. Винету не казва нищо, докато не види как това чудо се повтаря.

Винету припомня, че Големият пребледнял баща има богат опит в недовършените дела и никога не оставя утрешната работа за днес, щом така и така не може да я свърши. Не довърши мандата си на главен секретар на МВР. Не довърши мандата си на столичен кмет. Не довърши първия си премиерски мандат. Няма да довърши и втория. Няма да може да довърши и България.

Аз довърших. Хау!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване