11/08/16 15:17
(http://ivo.bg/)

Колко по-малко зло е Цачева

Преди няколко дни Цецка Цачева ме заплаши, че ще ми бъде президент независимо от това, че не я харесвам.

После се оказа, че впрегнатите да я рекламират като сигурен победител ( поне) на първия тур от президентските избори, “ не са познали”. И тя смени тактиката като ескалира заплахите.

Вече ми се заканва, че ако не я избера и на втория тур, така ми се пада.

В интервю за Нова телевизия Цачева установи очевидното за всички- че ГЕРБ не среща широката подкрепа на избирателите. “Ако това е така – нека да си избират отново Орешарски, нека да върнем държавата там, където бяхме преди две години, международна изолация, спрени еврофондове, всичко онова, което знаем. Съсипана банкова система”.

След Цачева и потоп, пред(по)лага тя.

На практика “майката” на нацията, за каквато я обяви Бащицата й Борисов, ни казва да вървим на майната си, щом не я подкрепяме.

Това ли е “по-малкото зло”, за което се очаква да гласуваме, за да не спечели нейният побратим, по-голямото зло Радев, с когото си гукаха в един глас заедно при първата им поява в предизборната кампания, държейки се като кандидатпрезидентска двойка?

Да обобщя кратката си реплика: Цачева най-наред ми се заканваше, че ми стане президент. Ща, не ща. Сега пък, ако продължавам да не я ща – ако ща. Проклина ме да ми се се случи най-лошото, за което тя може да се досети- от Орешарски, до съсипването на банковата система.

Няма що, адски “мотивиращо” да й гласувам.

Нейният брат-близнак в надпреварата явно Румен Радев не случайно ни заплашва братоубийствено, че ако не го изберам, зад ъгъла ни чака с бухалката на победител… посестримата му Цачева. Бррр

Който обича филмите на ужасите, да ходи на ( това) кино.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване