11/13/16 17:04
(http://ivo.bg/)

И Плевен падна, но обсадата на Плевнелиев продължава

“Винаги има първи път” е двусмислен израз, употребяван за добро и лошо.

В интервю за австрийския “Ди пресе” президенът Плевнелиев за първи път подвърждава добре известната истина за руско финансиране на антиавропейски дейци в България:

“Според Плевнелиев начините на Русия за дестабилизиране включват различни методи от пропаганда до финансиране на враждебни спрямо ЕС ултранационалисти и леви екстремисти. „Това важи и за България. Много противници на ЕС получават финансова помощ от Русия“, каза той.” (БГНЕС)

Това признание на истината е добрата новина в рамките на “винаги има първи път”.

Лошата новина е само във факта, че пробивът в мълчанието трябваше да се случи едва след като се видя и от слепите ефектът от руската намеса у нас чрез формиране на руска Г-20, група от 20 пропуски кандидати срещу един прозападен техен опонент, посята и покълнала от доста години, 10 от които са белязани от полицейското, столичното и премиерското господство на “силния човек на България” Бойко Борисов, на когото Русия му е слабост.

Разбирам колко му е трудно на Росен Плевнелиев в президетнския атлантически бункер срещу налитащите отвсякъде граждани за евразийско разграждане на евроатлантическа България. Но поне можем да се надяваме, че сега, когато няма вече какво да губи, президентът Плевнелиев да се държи като български опълченец.

И Плевен, крепост на Цачева и ГЕРБ, падна. Обсадата на Плевнелиев обаче продължава.

Звучи малко патетично, но чрез проговарявенето на Плевнелиев има шанс да се чуят истини от голямо значение за проглеждането на повече българи преди над държавния връх отново да се съберат червеникавите облаци, докарани от вятъра на подмяната, който цели откровено обръщане на Изток.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване