12/10/16 10:09
(http://ivo.bg/)

На Решетниковгейт Нинова отговаря с хулигански номер срещу…американците

БСП пусна днес един от своите хулиганстващи политици да отвърне на удара след разкритията за лъжите на Корнелия Нинова около срещата й със специалиста по антибългарски операции на Москва , генерала от КГБ Леонид Решетников.

На принципа, че всички ( а най-вече американците) са маскари, червеният Кирил Добрев официализира разпространяваните от месеци слухове в жълто-червенеещите медии у нас, внушаващи, че САЩ са “одобрили” кандидатурата на бившия генерал Румен Радев за президент на България.

“Направени са и три срещи с американския посланик след номинацията. Те са информирани с каква кандидатура ще се явяваме”, накисна днес  в публичното телевизионно пространство американските дипломати “любимецът на партията” по династични причини Кирил Добрев.

От “разкритието” за такива срещи, които със сигурност са били информативни, а не подчинени на някакъв “разрешителен режим” за кандитурата на Радев, става ясно именно това: че посолството е било информирано. Но става ясно само за онези, които желаят да се придържат към смисъла на думите. За останалите важи внушението, че натовският генерал е получил американска благословия да се кланя на Москва и така да спечели изборите.

Пропагандният трик е коварен от гледна точка на факта, че посолството едва ли ще падне на нивото на Добрев да съобщава подборности и момчето разчита точно на това. Защото не му пука, че нарушава неписани правила за общуване в цивилизования свят. Не случайно тъкмо на този тип е поверена мисията да свърши мръсната работа, вместо с неофициалния си контакт с американското посолство да се “похвали” самата Нинова.

Както и да прозвучи, “полза” от изявата на Добрев-младши би трябвало да извлекат и самите амекирански дипломати, които са поставени в невъзможната ситуация на изпаднат в обяснителен режим без да могат да обяснят, че всъщност нямат пръст нито в номинирането, нито в избирането на Румен Радев. Такава полза ще имат, ако си извлекат поука с кого да (не) си общуват изобщо, ако не искат да им погаждат подли номера.

За желаещите да си опреснят паметта по отношение Кирил Добрев -младши, сратник в таините бизнесдела на своя ментор в партията и държавата Георги Първанов, предлагам няколко възможности.

 

Кирил Добрев беснее пред ПИК за "Имейл гейт": Иво Инджев ли е критерият за достоверност? Защо ми късате нервите на Коледа?

Автор на снимката: Ивайло Крачунов

 

http://samokovest.com/иво-инджевкакво-премълчават-теляцит/

http://ivo.bg/2013/12/22/10820/

http://ivo.bg/2013/12/29/когато-мейлите-говорят-и-медиите-мълч/

http://ivo.bg/2013/12/26/червеният-кирил-добрев-се-държи-като-п/

http://ivo.bg/2013/12/29/когато-мейлите-говорят-и-медиите-мълч/

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване