Thalloderma Shop
12/28/16 20:37
(http://ivo.bg/)

Радев не е бил на луната – гаранция ли е, че не е лунатик?

Новоизбраният президент Румен Радев обявил пред “Файненшъл таймс”, че никога не е бил в Москва. http://bnr.bg/en/post/100777141/rumen-radev-for-financial-times-bulgaria-will-always-work-with-eu-nato

Изводът на вестника е, че с това твърдение той се опитва да се дистанцира от създадената ( от самия него с редица изявления ) представа, че е твърде близък до Москва.

Възникват въпроси.

  1. Бил ли е другаде в Русия?
  2. Ако не е бил в Москва, но е бил например в Самара ( питам хипотетично напосоки, защото там май има централа на едни  руски служби), това означава ли, че бие самара, за да се сеща магарето – т.е. намига едновременно на западния читател, но и спазва руската омерта, съобщавайки, че именно в Москва не е бил?
  3. Като е бил на русофилското сборище край Копринка, за да спечели изборите с гласовете на москолюбивите рашисти в България, огромното мнозинство от които също не са били в Москва, това брои ли се за поклонение и преклонение пред Москва?
  4. Има ли гаранция, че не е лунатик, след като не е бил и на луната?
  5. Това, че е бил в САЩ, пречка ли е да лобира за свалянето на санкциите срещу Москва, наложени от САЩ?
  6. Къде още не е бил, за да се ориентираме на кого още симпатизира или служи?
Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване