Thalloderma Shop
01/02/17 08:42
(http://vasvalch.com/)

Книги за годишния ви списък

четене книги

Важно е да започнеш новата година специално. Искам да продължи да ми върви книжно, затова първият пост за 2017 ще е насочен към книги. Редовно пиша постове с интересни бизнес-заглавия, които чета, но не всичко е работа. Понякога трябва малко разнообразие, малко забавление. Затова реших да ви препоръчам един кратък списък с книги за развлечение.

Романтично: Eleanor & Park

eleanor and park

Това е една от последните книги, които прочетох през годината. Вмъкна се във внимателно подготвяния ми списък случайно, между другото. И си дойде точно на мястото. Това е една от онези книжки, които идеално ти връщат спомена какво е да си тийнейджър и да си влюбен. Помните ли онзи момент, в който сърцето ти буквално прескача всеки път, когато видиш Човека си? И как ръцете ти започват да се загряват само при идеята, че той или тя може да ти обърне внимание? И онова всепоглъщащо напрежение, преди да се целунете за пръв път? Е, точно това е Eleanor & Park, но историята е усложнена и от здравословна гарнитура семейна драма.

Няма обаче шанс да получите диабет от четене – историята никак не е сладникава, а е geek-умилителна и приятна. На няколко места пуснах по една-две сълзички, признавам си 
					
					<a href=

Публикувана на 01/02/17 08:42 http://vasvalch.com/top-books-2016/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване