Thalloderma Shop
01/03/17 17:26
(http://ivo.bg/)

Френските рашисти не крият рублификацията си- за разлика от нашистите у нас

Фразата “пито платено” се материализира в платената от Москва политическа надежда за кремълски пробив на Марин льо Пен, чията националистическа партия получи финансов подтик от Путин за своята дейност в съвместната борба ( вариант на “Моята борба” -т.е. “Тяхната борба”,  на рашистите и националистите в Европа) за отдалечаване на Франция от Европейския съюз.

Марин льо Пен не отрича факта, че партията й беше финансирана от Русия. Сега също толкова от(к)ровено си плаща дивидентите за кредита.

“Не мисля, че присъединяването на Крим към Русия бе нелегитимно. Беше организиран референдум и жителите на Крим гласуваха да се присъединят към Русия. Не виждам никакви основания този референдум да бъде подлаган под въпрос”, заяви крайнодесният френски кандидат пред телевизия BFM, цитирана от ТАСС.

За комплексираната част от рашистоманите у нас остава утехата, че поне в това отношение сме като някои французи: нашите шовинисти също се кълнат във вярност на рашизма.

Обаче имам един въпрос към нашистите тук: поради что се срамят да си признаят финансирането?

Имам и един отговор: поради основателния си комплекс за малоценност. Те знаят, че са по-малко ценни и това ги отличава от френските продажници.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване