Thalloderma Shop
02/21/17 20:07
(http://ivo.bg/)

200 милиарда $ крие Путин, разкрива български путинофилски сайт

Путин притежава 200 милиарда долара, твърди британският “Дейли мейл”, който може да бъде обвинен в “русофобия”, но не и българският сайт, препечатал статията. http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/daily-mail-razkri-edna-ogromna-tayna-eto-kolko-dolara-e-sstoyanieto-na-putin-sumata-e-izvnzemna_news490069.html

Въпросът за българските мишени на руската пропагандна война е по-скоро следният: поради каква причина един от най-яростните медийни пропутински инструменти измежду сайтовете в българския интернет е решил да публикува твърде неудобната за Путин информация в също така твърде нетипичен изблик на желание да ни каже истината за Русия и нейния самодържец?

Не ми се правят конспиративни предположения за някакви обрати и пренареждания на редиците на петата колона в България на медийния фронт. Поради което ще се задоволя на този етап с констатацията на факта. Ще го ставя да “узрее”, за да разберем дали зад него се крие нещо гнило или става дума за елементарна склонност към сензацията, дори и тя да е вредна за любимеца на рублофилите в България.

Дали пък рублофилите в България не искат да ни кажат, че Путин е толкова велик, че с неговите 200 милиарда да не се надяваме да ни освободи от себе си?

Апропо, очаквайте “интересни времена”, когато самите руснаци поискат сметката на Путин за огромните разхищения на националното богатство. Ще му бъдат предявени обвинения и за това, че изолира страната им по невиждан дори и по времето на комунизма начин, превърна я в символ на агресията и я смрази с народи, с които руснаците от векове са били близки ( много повече, отколкото с българския, например!), като грузинците и украинците, обричайки Русия на с(р)амота сред някогашни приятели.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване