Thalloderma Shop
03/10/17 22:00
(http://ivo.bg/)

Руски фа(л)шизъм

Руската пропаганда за пореден път акцентира косвено върху това колко важна е всъщност за Москва България, която в Русия (анти)рекламират задължително като малка, бедна и страдаща от “европейското иго”. Направи го чрез кичозна демонстрация  говорителката на руското  външно министерство Мария Захарова. http://offnews.bg/news/Novini_2/Govoritelkata-na-Sergej-Lavrov-obleche-balgarska-nosiia_649528.html

Устатото лице на руската външна политика Захарова се е пременила “най-случайно” в българска народна носия. Щеше ли да направи същото, ако й беше предложено да се дегизира етнически от сиукси, маори или прочее пренебрежимо малки ( по стандартите на Русия) етноси, от името на които служебно мърмори?

Какво е посланието й чрез тази фотосесия по отношение на един малък народ, срещу който тя и подобните й рашисти обичат да говорят от висотата на имперското превъзходство? Та нали говорителката говори с всяко свое публично действие, особено в една авторитарна държава? Какво ни казва тя, навлечена по този начин в българска носия, качена на високи токове?

Няма случайности в руската (анти)реклама. Какво целят чрез нея в случая, направо не се нуждае от коментар, защото е ясно, че искат да изстискат още мелодраматични въздишки от своите братушки и по-точно от онези от тях тук, за които рублите не стигат, но биват подкупвани  с ев(т)ини номера.

Закрепостените в пещарата на своята зависимост русофили трябва да си зададат въпроса по картинка: поради что Захарова се срами да дефилира в цървули, характерна и задължителна част от облеклото на типичната българка, на каквато тя се прави, а се е качила на платформи като стриптизьорка ( няма лошо в тях, но на нея те й стоят точно като на “свинче звънче” в тази комбинация).

Хибридна снимка от хибридната война за сърцата и умовете на българите, готови да приемат руския фалшизъм за чиста монета!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване