Thalloderma Shop
04/15/17 08:46
(http://ivo.bg/)

За какво се молят на Тръмп нашистките рашизоиди

С един американски ракетен залп в Сирия беше пометен граденият с години мит за руската безнаказаност. И ощ един мит рухна : фактът, че Русия е била предупредена за залпа, само доказва до каква степен американците са били уверени в реципрочната неспособност на руснаците да противодействат. Щом са знаели това, какво ли още крият в торбата с изненадите омразните им американци, които написаха “Кока кола” с бели букви на луната, боядисвана стрателно в червено от слугите на Путин?

“Натовският генерал” от резерва Румен Радев изпадна в неудобното положение да коментира руското унижение и предпочете да се изхвърля с “обръщение към нацията” по липсващ повод, на което не му липсват елементите на патриотарството в крак с актуалната политическа мода – нещо като политически минижуп, предназначен да тества тестостерона на поданиците в поверената му държава, заподозрени , че са виновни за демографския срив.

Мълчат в тон с него и русофилстващите елементи у нас. Но ако за унижения Путин не могат да кажат нищо ободряващо по форумите в интернет, нито пък да наругаят истински Тръмп, преди да им бъде позволено от Москва, то едничката им радост от изборната загуба на либералните врагове продължва да топли посърналите им сърца. Не са отишли съвсем напразно руските инвестиции в пропагандата и подкупването на цели партии, барабар с присъдружните им медии!

Парадоксално, обаче, е залагането им на Тръмп да довърши започнатото от Путин в България. С уникален русофилски плам в очите поклониците на Русия се молят американецът да прегази омразния му американски либерален враг Джордж Сорос и с това някак си окончателно да погребе зловещия за всеки проруски мракобесник български либерализъм.

Надеждите, които братушките на Тръмп възлагат на него, са достойни за сравнение с прошенията на техните подобия от края на 19 век, в които молят руския цар да осинови България, защото сме били недоразвито племе и не можем да понесем бремето на свободата, натоварени с твърде много права от Търновската конституция. Така мислели т.н. славянофили- българофоби по същество, като московците на Иван Аксаков и съответно техните протежета в България покорно повтаряли тезите им.

По същия начин днес богомолците се тълпят пред олтара на Путин и едновременно продължават да палят свещи ( или фитили- като си мислят, надявайки се да чуе горещите им молби) пред помръкналата в техните очи икона Тръмп. Умоляват го да спре парите на “соросоидите”. Само така, считают те убедено, най-после ще настъпи мир на земята българска. Русский мир.

Не е известно как точно един американски президент, пък бил той и Тръмп, може да нарежда на друг американски милиардер как да си харчи милиардите. Но нашистите си представят нещата точно така, както се вършат в тяхната Русия: президентът нарежда да бъде подгонен някой богат политически враг и той бива прогонен затворен или ликвидиран физически ( в зависимост от степента на провинението му пред самодържеца, една от тези неща му се случват задължително).

Поради невъзможността да му попречат озъбеното либерално чудовище Сорос продължава да подкрепя непоносимата за консервативно – (национал)социалистическите среди толерантност и свободолюбие по света и у нас. Запънал се е и не иска да се откаже в тази подривна дейност срещу любителите на затвореното общество и борците срещу прекалената свобода.

Но рашизоидите тук не губят надежда. Молят се горещо и вярват, че ако никой не финансира алтернативите на прогресивното руско мракобесие на земята (ни) най-сетне ще се възцарят благоденствието и справедливостта.

А справедлвостта изисква да признаем все пак, че рублофилията има светъл пример от тъмното минало, когато пропагандата ругаеше загниващия капитализма и му вещаеше скорошна смърт. Борците против фашизма и капитализма първи капитулираха като престанаха да се наричат борци срещу капитализма, прегръщайки го в духа на римската максима да се присъединиш към врага, щом не можеш да го победиш. Дали пък нещо подобно няма да се случи и с борците срещу отвореното общество?

ВАЖНО ПОЯСНЕНИЕ: Авторът на горния текст декларира, че не получава средства от никакви фондации, посолства и т.н., независимо от убедеността в противното на рашизоидите, които съдят по себе си и не могат да си представят, че идеи и принципи могат да бъдат защитавани безплатно.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване