06/23/17 16:52
(http://ivo.bg/)

Високата Жотева вдигна ниска топка на рашистките джуджета

Един спор между Бетина Жотева, член на СЕМ, изправена вече на подсъдимата скамейка в “телевизионен сериал”  на противопоствянето й срещу журналистката Къдринка Къдринова ( за която не знаех, че вече е на ръководна длъжност в напълно превзетия от русофилите Съюз на българските журналисти), броди из ефира.

Бетина Жотева, признато от нея, заплашила Къдринова ( неясно точно с какво).

Къдринова стана по този начин жертва на вербално нападение от страна на официално лице, свързно с властта – доколкото Бетина Жотева беше говорител на министерството на външните работи по времето на втория мандат на Борисов и от тази позиция беше номинирана и назначена на поста в контролния държавен орган.

Страхотна ниска топка им вдигна високата иначе Бетина Жотева. Джудженцата от БСП не могат да се нарадват да забиват на мрежата, покатерени едно върху друго (от Симов до Волгин).

Руските джуджета, както е известно, са най-възползващите се от всяка низост великани на света.

Проблемът ( на Бетина Жотева) е, че този път те имат основание. Най-болезненият автогол е не този, който си вкарваш по случайност, а онзи, който забиваш с шут и заявяваш, че е било напълно съзнателно.

Апропо, за да стане ясно защо петата колона на Москва тържествува в тази предпоставено загубена от Бетина Жотева битка, да напомня, че Къдринка Къдринова е ярка доярка в кравефИрмата на путинизма в България – каквото и да стори Путин, Къдринова е щастлива да издои всяка капка русофилска любов (в)името на Русия.

Обелязвал съм това многократно. http://ivo.bg/2014/03/06/упорните-точки-путин-и-упорството-на-г/

http://ivo.bg/2017/02/17/историкът-янко-гочев-получи-думата-в-б/

http://ivo.bg/2011/04/20/кастро-и-кастрираната-ни-памет/

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване