07/14/17 09:31
(http://ivo.bg/)

Парламентето Бареков ще “спасява света”

Най-големият вложител в КТБ сред публичните фигури, бившият тв водещ и изпълнителен директор на TV7 и настоящ евродепутат Николай Бареков, чиито пари в КТБ са достигали до 1.8 млн. евро, обикаля света като инспектор на избирателния процес в страни, като Гамбия или като наблюдател на най-милитаризираната граница в света.

8c6fb1b1b1f5284bbb6bac05f5aa662f

От разпространена от самия него информация в интернет става ясно, че му предстои мисия и в Източен Тимор “заради успешните мисии и натрупания опит в областта на укрепване легитимността на националните избирателни процедури” http://www.bnews.bg/article/227740-nikolay_barekov_be_izbran_ot_imeto_na_ep_za_chlen_na_politicheskiya_forum_aziya_evropa_aepf

Продуктът на българската избирателна система Бареков е нарицателно за парламенте, създадено с парите на банката, чийто провал е най-големият пладнешки обир в историята ( не само ) на България. Парламентето е в парламента не някаква си България, а направо на Европа. Там произведе смешки с английския си език на международен форум, свързан с Иран, но това не сломява самочувствието му на заслужил поста си “европейски политик” и “консерватор”.

От друга страна, след като си имаме премиер на същото ниво в националната политика, защо да не излъчим негово копие и на международната сцена? Борисов се изживява като регионален водач, посредник между ЕС и Турция на Европа, а Бареков направо ще спасява света като инспектор на най-опасното военно огнище на напрежение на  Корейския полуостров.

Нямаме проблем, Европа плаща за екскурзиите му, нали. Освен един: кой ще ни спаси от такива спасители на света, които сами сме произвели?

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване